Antena 3 CNN Politică Criză uriașă în PSD. Decizia urgentă luată de Liviu Dragnea

Criză uriașă în PSD. Decizia urgentă luată de Liviu Dragnea

Criză uriașă în PSD. Decizia urgentă luată de Liviu Dragnea
Sursa foto: foto: Agerpres
23 Sep 2017   •   10:47

PSD este în fierbere.

Conducerea Partidului Social Democrat se va reuni luni în Biroul Permanent Național pentru a discuta problema celor doi miniștri social-democrați vizați de ancheta penală privind lacul Belina.

Este o criză uiașă în PSD după de DNA a început urmărirea penală împotriva vicepremierului Sevil Shhaideh și după ce același DNA, a anunțat, vineri, printr-un comunicat, anchetarea Rovanei Plumb.

Reporterul Antena 3 Andreea Dumitrache a discutat cu liderii PSD și a oferit mai multe informații în direct în emisiunea News Magazine:

Potrivit liderului ALDE, Călin Popescu Tăriceanu, subiectul dosarelor lui Sevil Shhaideh și al Rovanei Plumb nu sunt decât o diversiune în urma scandalurilor care țintesc DNA.

„Este o strategie de contraatac din partea DNA după tiparul pe care îl ştim şi pe care doamna Kovesi, în celebra înregistrare de la şedinţa DNA, a dezvăluit-o mai demult: «găsim câţiva miniştri, facem cereri de urmărire penală împotriva lor şi distragem atenţia, facem o frumoasă diversiune în aşa fel încât lumea să nu se mai preocupe de problemele din DNA». N-am nicio îndoială că asta este strategie pentru că este a nu ştiu câta oară când se întâmplă ca miniştri să fie anchetaţi pentru fapte petrecute cu ani de zile în urmă”, a declarat Tăriceanu, la un post TV.

×
Subiecte în articol: Sevil Shhaideh Liviu Dragnea PSD
Parteneri
Un nou val de aer rece va traversa România
x close