Antena 3 CNN Politică CTP: Elena Udrea nu mai poate continua în PDL după ce a pierdut alegerile

CTP: Elena Udrea nu mai poate continua în PDL după ce a pierdut alegerile

CTP: Elena Udrea nu mai poate continua în PDL după ce a pierdut alegerile
Sursa foto: Foto: Agerpres
23 Mar 2013   •   19:58

Elena Udrea a pierdut alegerile din PDL în faţa lui Vasile Blaga. Potrivit jurnalistului Cristian Tudor Popescu, realegerea lui Vasile Blaga la şefia PDL era un lucru aşteptat, dat fiind faptul că Blaga a oferit "mai multă încredere oamenilor din teritoriu". De asemenea, jurnalistul consideră că Udrea nu îşi va mai putea continua cariera politică în PDL, deoarece "doreşte promovare pe scena politică".

Jurnalistul Cristian Tudor Popescu nu s-a arătat surprins de rezultatele alegerilor pentru şefia Partidului Democrat Liberal şi susţine că Vasile Blaga este doar o "soluţie de supravieţuire a PDL".

"PDL se află în situaţia unui bolnav aflat la terapie intesivă căruia i se provoacă o comă. Soluţia Blaga este o soluţie de supravieţure a PDL care pe termen lung nu funcţionează. Domnul Vasile Blaga nu este un lider exponenţial, nu are carismă, nu are reacţie suficient de rapidă în ringul public. Nu reprezintă un viitor lider de partid. Dacă va reuşi să crească pe altcineva, atunci îşi va fi îndeplinit misiunea. Vasile Blaga este un om de partid, de organizaţie. Este tipul uman, vine dinainte de ’89. A fost şi miliţian. Are un trecut care îl recomandă pentru tovarăşii din diverse judeţe. Este mult mai credibil ca organizator decât doamna Udrea, fie în teneşi, fie în pantofi cu toc de 12 cm. Este firesc ca Vasile Blaga să dea mai multă încredere oamenilor din teritoriu", a declarat CTP la un post de televiziune, conform pesurse.ro.

Jurnalirialistul crede că dorinţa de promovare pe care o are pedelista nu va fi satisfăcută "sub regimul Blaga".

"După părerea mea, Elena Udrea nu mai poate continua la PDL. În momentul ăsta este foarte nervoasă, foarte agresivă, doreşte promovare pe scena politică şi va rămâne sub regimul Blaga la PDL. Nu cred ca o va satisface şi probabil va încerca o altă formaţiune politică în frunte cu Traian Băsescu. Mai degrabă formula cu Traian Băsescu pentru că între ea şi Ungureanu au mai existat nişte ciocniri", a dăugat el.

Vorbind despre preşedintele României, Cristian Tudor Popescu consideră că acesta a avut intenţia de a-şi asocia imaginea cu cea a Elenei Udrea, pentru a-i spori şansele de câştig. Cu toate acestea, el a fost, de asemenea, implicat în înfrângerea suferită de Udrea. Popescu a adăugat că în cursul zilei de sâmbătă s-a "încheiat epocal lui Traian Băsescu".

"A şi dorit acest lucru domnul Băsescu prin atitudinea pe care a avut-o în această perioadă faţă de PDL. A dorit să fie asociat cu Elena Udrea. Înfrângerea ei este şi a lui Traian Băsescu. În această zi se încheie epoca lui Traian Băsescu în PDL care a început în momentul în care l-a eliminat pe Petre Roman", a conchis jurnalistul.

×
Parteneri
Termoenergetica opreşte iar apa caldă şi căldura, 5 zile, în Bucureşti
x close