Antena 3 CNN Politică Cristian Tudor Popescu, despre nominalizarea premierului: Orban s-ar putea să aibă o mare problemă

Cristian Tudor Popescu, despre nominalizarea premierului: Orban s-ar putea să aibă o mare problemă

Gazetarul Cristian Tudor Popescu a vorbit despre posibilitatea ca șeful DSU, Raed Arafat, să fie propus pentru funcția de premier de PSD, după ce Guvernul Orban a fost demis în urma unei moțiuni de cenzură. 

Cristian Tudor Popescu, despre nominalizarea premierului: Orban s-ar putea să aibă o mare problemă
Sursa foto: Foto: Facebook/Cristian Tudor Popescu
de M.Z.    |    06 Feb 2020   •   14:10

„Dîncu, Pricopie și Socol nu contează. Astea sunt nume de înălțat zmeul. Raed Arafat contează. Dacă s-ar ajunge la o susținere a lui Raed Arafat de către PSD, Pro România și se mai găsește cineva, s-ar putea să aibă o mare problemă dl Orban, pentru că Raed Arafat își păstrează în continuare priza la public. Altfel ar fi fost dat afară de lungă vreme, după evoluțiunile sale din campania electorală și după filmul cu ce s-a întâmplat la Colectiv”, a spus Cristian Tudor Popescu, potrivit digi24.ro.

„N-au făcut-o pentru că nu sunt siguri pe ei. Au făcut niște sondaje și au văzut că Raed Arafat are în continuare suficientă priză la public pentru a le face probleme dacă-l dau afară. Asta verifică tocmai faptul că Raed Arafat are popularitate și ar putea să găsească, atât în Parlament, cât și în populație, mulți care să spună: e mai bun decât Orban. Ce faci dacă te găsești într-o astfel de situație? Se complică mult lucrurile. (...) Sigur, nu-l acceptă Iohannis. Ar fi o mișcare ofensivă dură”, a continuat jurnalistul.

Raed Arafat a spus că nu este interesat de alte funcții.

„Am fost sunat de mai multe persoane privind o știre lansată despre propunerea ca să fiu numit în funcția de premier. Din punctul meu de vedere nu s-a schimbat nimic. Eu știu să mă ocup de un domeniu la care mă pricep și care îl văd din ce în ce mai mult atacat fiind țintă unor interese majore. Nu sunt interesat de alte funcții!”, a scris Raed Arafat pe Facebook.
 

×
Subiecte în articol: ctp Raed Arafat
Parteneri
Firea și Burduja sunt noii candidați la Primăria Capitalei
x close