Antena 3 CNN Politică Cu pistolul pe masă: Aşa ar fi încercat Marian Oprişan să-şi intimideze colegii de partid

Cu pistolul pe masă: Aşa ar fi încercat Marian Oprişan să-şi intimideze colegii de partid

Cu pistolul pe masă: Aşa ar fi încercat Marian Oprişan să-şi intimideze colegii de partid
Sursa foto: Foto: Intact Images
18 Mai 2011   •   08:54
Politică cu pistolul pe masă. Cam aşa se fac lucrurile în judeţul Vrancea. La o întâlnire cu consilierii locali din comuna Tulnici, Marian Oprişan, preşedintele Consiliului Judeţean Vrancea, ar fi scos pistolul în faţa colegilor de partid. Numai aşa putea să le explice cum trebuie să-şi dea votul unui anumit candidat la primăria comunei.

Alegerile locale din comuna vrânceană Tulnici par să aibă o miză destul de mare. Doi consilieri locali ai PSD susţin că Marian Oprişan a vrut să le influenţeze votul, încercând să-i intimideze cu un pistol de calibru 9 mm.

Preşedintele Consiliului Judeţean Vrancea neagă însă acuzaţiile colegilor săi de partid. “Este cea mai bună glumă pe care am auzit-o nă în acest moment”, a declarat Marian Oprişan.

Mai mult, preşedintele PSD Vrancea crede că totul este o conspiraţie a partidului de la guvernare. Întrebat despre intenţiile sale cu privire la soarta consilierilor din Tulnici, Marian Oprişan a preferat să acuze reporterii prezenţi de părtinire în favoarea PDL, decât să le răspundă la întrebare.

În ultimele săptămâni, mai mulţi consilieri locali PSD din Tulnici au fost daţi afară din partid. Niciunul însă nu a făcut vreo plângere.
 

 

×
Subiecte în articol: Marian Oprisan pistol sedinta
Parteneri
Marele Premiu al Chinei | Tabloul complet al calificărilor
x close