Antena 3 CNN Politică Culisele negocierilor de la PSD. ”Mihai Tudose și-a pus demisia pe masă”

Culisele negocierilor de la PSD. ”Mihai Tudose și-a pus demisia pe masă”

Culisele negocierilor de la PSD. ”Mihai Tudose și-a pus demisia pe masă”
Sursa foto: Foto: gov.ro
11 Oct 2017   •   21:52

Comitetul Executiv al PSD se reunește joi, pentru a căuta o soluție la criza care a lovit atât partidul, cât și Executivul.

Potrivit Adrianei Duțulescu, șefa secției Politic a Antenei 3, premierul Mihai Tudose este pregătit să demisioneze, în anumite condiții

”Premierul și-a pus demisia de masă, încă de după emisiunea ta (Sinteza Zilei, ediția de luni - n.r.), când a aruncat în aer PSD. Mihai Tudose joacă cu demisia pe masă. La ședința CEx premierul le va spune colegilor de partid că, dacă nu reușește să schimbe miniștrii despre care a spus că au probleme și pe alții care răspund mai degrabă în fața șefului de partid, domnia sa va demisiona. Au fost negocieri atât între Liviu Dragnea și Mihai Tudose, cât și între Liviu Dragnea și șefii județeni, dar și Mihai Tudose și baronii locali. Fiecare tabără își face o strategie” a explicat Adriana Duțulescu, la ”Sinteza Zilei”.

PSD se află într-o situație delicată, după ce datele mai multor sondaje de opinie au arătat că încredere românilor în Guvern s-a prăbușit. Premierul Mihai Tudose dorește remanierea unor miniștri, fiind decis să  demisioneze în cazul în care demersul său se va izbi de opoziția lui Liviu Dragnea și/sau a partidului.

 

×
Subiecte în articol: Sinteza Zilei mihai tudose demisie PSD
Parteneri
România, sub asaltul valului de praf saharian
x close