Antena 3 CNN Politică Cum a ajuns Mihai Sturzu "coleg" de război cu Adelin Petrișor

Cum a ajuns Mihai Sturzu "coleg" de război cu Adelin Petrișor

Cum a ajuns Mihai Sturzu "coleg" de război cu Adelin Petrișor
08 Noi 2016   •   15:53

Când nu cântă, face politică. La început în PSD, iar după ce a fost izgonit de acolo, a ajuns în Partidul România Unită, alături de Bogdan Diaconu și de mogulul Sebastian Ghiță.

Până să ajungă însă politician, Sturzu pretinde că a fost și jurnalist. Și nu orice fel de jurnalist, ci un super-jurnalist, unul prin dreptul căruia zburau obuzele talibanilor, gloațele kalașnikoavelor sau mixerele cu care trupa HI-Q făcea playback pe scenă.

Pentru că potrivit descrierii de pe pagina sau de Wikipedia, Mihai Sturzu a fost reporter de război. "Anul 2000 marchează începutul carierei sale în televiziune și revenirea în orasul natal, București, unde și-a continuat studiile la Facultatea de Jurnalism, Universitatea “Hyperion”, pe care a absolvit-o în anul 2004. În perioada facultății a continuat colaborarea cu diverse posturi TV, acumulând o experientă bogată în jurnalismul de televiziune. Tot atunci și-a realizat un vis din adolescență, acela de a trăi experiența de reporter de război. S-a întâmplat în anul 2002, la invitația MApN, când a participat la două deplasări în teatrele de operațiuni din Afganistan pentru a concerta în fața trupelor romanești de acolo, cu Hi-Q.

×
Subiecte în articol: Mihai Sturzu PRU PSD
Parteneri
Șeful Serviciului Secret din România, întâlnire de taină la Damasc
x close