Antena 3 Politică Cum ar fi ameninţat Laura Codruţa Kovesi un ministru în funcţie

Cum ar fi ameninţat Laura Codruţa Kovesi un ministru în funcţie

de S.T.    |    27 Ian 2017   •   13:54
Cum ar fi ameninţat Laura Codruţa Kovesi un ministru în funcţie

Corneliu Dobriţoiu, cel care a dezvăluit în 2012, că mai multe personalităţi care nu aveau nicio legătură cu armata, printre care şi Kovesi, primiseră grade de la generalul Oprea, susține că a fost sunat atunci de Codruța Kovesi care i-a cerut imperativ să rezolve problema.

„Doamna Kovesi a fost avansată. A primit gradul de locotenent colonel în rezervă. Când a apărut public că a beneficiat, m-a sunat pe telefonul operativ și mi-a spus că nu a știut acest lucru și că să se rezolve cât mai repede. A folosit termeni imperativi că mă trimite în judecată. I-am recomandat că dacă e supărată, să îl dea în judecată pe cel care a ridicat-o în grad. Dumneaei a acceptat să fie gradată ilegal pentru că nu l-a dat în judecată pe acel om care a ridicat-o în grad. Am luat în serios amenințarea doamnei Kovesi. Am făcut plângere penală împotriva lui Gabriel Oprea, cel care a ridicat-o în grad, dar a fost clasată”, a declarat Corneliu Dobriţoiu, fostul ministru al Apărării Naționale, la România TV.

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj la numărul 0744.882.200 pe Whatsapp sau Signal

×
Parteneri
x close