Antena 3 CNN Politică Cum arată Sectorul 3 la patru luni de când Robert Negoiță a fost reales ca primar pentru al treilea mandat

Cum arată Sectorul 3 la patru luni de când Robert Negoiță a fost reales ca primar pentru al treilea mandat

Robert Negoiţă este la al doilea mandat. Edilul a candidat a doua oară la conducerea Sectorului 3 din partea Alianţei Pro Bucureşti, după ce în primele două mandate a fost ales primar din partea PSD. Negoiţă a preluat mandatul după ce l-a invins la alegerile din toamnă pe liberalul Adrian Moraru. Cetățeanul C, Cristi Popovici, a stat de vorbă cu Primarul Negoiță despre promisiunile din campanie și lucrurile realizate până acum.

Cum arată Sectorul 3 la patru luni de când Robert Negoiță a fost reales ca primar pentru al treilea mandat
de Cristi Popovici    |    27 Ian 2021   •   14:50

Antena 3 a încercat să afle, miercuri, ce s-a schimbat, dincolo de numele celor care conduc soarta unităţilor administrative din Capitală. Astfel, Cetățeanul C a stat de vorbă cu fiecare dintre cei șase primari de sector, dar și cu locuitorii din cartierele pe care aceștia le administrează.

Majoritatea locuitorilor Sectorului 3 se declara mulțumiți de activitatea primarului Negoiță, pe care l-au reales pentru un nou mandat cu patru luni în urmă.

"Sectorul arată mult mai bine decât altele și a făcut foarte bine că l-a întreținut. Se vede că e îngrijit." , "Ne-a făcut parcări, față de alții, spații pentru copii de joacă, spații pe liniile de tramvaie." spun cetățenii din sector.

Avem proiecte mari, valoroase, importante. Reabilitarea termică. În cei 8 ani de zile în sectorul 3 am reabilitat mai multe blocuri decât s-au reabilitat în toată țara în această perioada. Peste 1500 de blocuri.

Robert Negoiță: În opt ani am reabilitat mai multe blocuri în sectorul 3 decât s-au reabilitat în toată țara

Am investit în spații verzi, suntem cea mai verde zona urbană din România. În zona de invataman - creșe. Unde de ani de zile noi nu mai refuzăm pe nimeni din Sectorul 3. Locurile de joacă, cum spuneau și cetățenii mai devreme.

Aș vrea să vorbesc despre Hala Laminor, care este un mare proiect și unicat în România. Complexul acvatic, parcarea de la Decebal, stație de sortare. Niște investiții care sunt unicat pentru tot ce înseamnă administrație publică din România.

În acest mandat ne vom focusa, pe lângă continuarea proiectelor existente, pe rezolvarea problemelor de trafic. Avem în proiect trei poduri și trei pasaje subterane.

Negoiță a declarat că există șanse de a face din nou echipă cu PSD, partidul din care a demisionat în 2019

Întrebat dacă partidul cu care a câștigat alegerile, București2020, va intră în fuziune cu PSD, acesta nu a dorit să dea un răspuns clar:

"Nu știu să va spun chestiunea aceasta. Am încredere în Marcel Ciolacu, că este bine intenționat și are și șanse să reformeze acest partid. Cel mai important este că PSD este în opoziție.

Și, da, am avut discuții și cred că vom găsi o cărare de a face echipa în continuare."

 

 

 

 

×
Subiecte în articol: Robert Negoita sectorul 3 Cetățeanul C
Parteneri
Românii care vor fi obligați să își instaleze al doilea contor pentru energie
x close