Antena 3 CNN Politică Cum arată topul policienilor și al miniștrilor în viziunea lui Sorin Ovidiu Vîntu

Cum arată topul policienilor și al miniștrilor în viziunea lui Sorin Ovidiu Vîntu

Cum arată topul policienilor și al miniștrilor în viziunea lui Sorin Ovidiu Vîntu
Sursa foto: Foto: Facebook/Sorin Ovidiu Vîntu
03 Ian 2018   •   23:13

Sorin Ovidiu Vîntu a realizat propriul său top al politicienilor și al miniștrilor. În capul listei la categoria politicieni se află Călin Popescu Tăriceanu, în timp ce la miniștri se află Petru Daea.

„Ne place sau nu, ei sunt cei care astăzi trebuie să găsească soluțiile pentru a recupera suveranitatea statului român. Până în momentul în care generația ta va avea inteligența și tăria să impună o altă formă de guvernământ, va trebui să te încrezi în câțiva dintre cei care n-au fost încă descăpățânați de „minunații noștri parteneri strategici”:

Călin Popescu Tăriceanu;
Cristian Diaconescu;
Șerban Nicolae, Cătălin Ivan;
Titus Corlățean;
Claudiu Manda.

Preferatul meu rămâne în continuare Adrian Năstase, un om cu o capacitate de a înțelege și de a acționa cum țara asta nu cred că va mai da atât de curând. Din nefericire pentru voi toți, a fost tras pe linia moartă.

Miniștri

Este inutil să-ți spun, generație, cât de mult contează pentru o țară calitatea miniștrilor ei. Cabinetul condus de Tudose este un cabinet mediocru, lipsit de viziune proprie și de entuziasm. În ciuda acestor fapte, el reușește totuși să mențină statul în stare de funcționare, iar atunci când este cazul este capabil să ofere momente de excepționalitate așa cum au fost cele ocazionate de funeraliile Regelui Mihai.

 Petru Daea;
 Tudorel Toader;
 Teodor Meleșcanu”, a scris omul de afaceri pe blogul personal.

 

×
Subiecte în articol: Sorin Ovidiu Vîntu omul de afaceri
Parteneri
ANM anunţă temperaturi de vară: "Să ne bucurăm de acest weekend"
x close