Antena 3 Politică Cum explică Dan Barna episodul cu autograful pentru Emeric Ienei. „Ceea ce pot să admit că am greșit...”

Cum explică Dan Barna episodul cu autograful pentru Emeric Ienei. „Ceea ce pot să admit că am greșit...”

30 Oct 2019   •   10:53
Cum explică Dan Barna episodul cu autograful pentru Emeric Ienei. „Ceea ce pot să admit că am greșit...”

Dan Barna a explicat episodul cu autograful pentru Emeric Ienei, arătând că nu a vrut să-i dea fostului câștigător al Cupei Campionilor Europeni cu Steaua doar un simplu pliant.

Dan Barna a mărturisit că „nu se punea problema să nu-l recunosc” și a explicat de ce a decis să-i acorde un autograf fostului mare campion la fotbal.

”Ideea cu semnătura a fost pentru că mi se părea ridicol să îi dau doar pliantul cu mine. Și am zis să dau o semnătură. (...)Domnul Ienei a fost foarte drăguț. Mi-a dat o semnătură, i-am dat o semnătură. A fost un gest firesc. Nu a fost nici vexat, nici supărat. (…) Că s-a speculat în logică de campanie, e firesc. (...) Ceea ce pot să admit că am greșit: dacă nu spuneam autograf și spunem că vă dau un pliant iscălit, probabil că n-ar mai fi fost marea dramă a cuvântului autograf și a percepției negative care a generat-o”, a spus Dan Barna, potrivit Libertatea.

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj la numărul 0744.882.200 pe Whatsapp sau Signal

×
Parteneri
x close