Antena 3 CNN Politică Cum îşi face primarul Poteraş campanie electorală folosind banii publici

Cum îşi face primarul Poteraş campanie electorală folosind banii publici

Cum îşi face primarul Poteraş campanie electorală folosind banii publici
Sursa foto: Foto: Agerpres
05 Mar 2012   •   13:53

Democrat-liberalul Cristian Poteraş îşi face campanie electorală folosind banii cetăţenilor din sectorul pe care îl conduce, potrivit Cotidianul. 

În urmă cu două zile, Serviciul pentru finanţe publice locale al sectorului 6 a trimis către toţi proprietarii din sector scrisori cu înştiinţările privid plate impozitelor pe anul 2012. În plic mai era însă şi o scrisoare semnată de primarul Cristian Poteraş, în care îşi prezintă realizările din sector în timpul mandatului său.

Numai că edilul şi-a atribuit şi o serie de merite care nu i se datorează. Printre ele se numără aducerea metroului Drumul Taberei. În realitate însă, aprobarea noului tronson s-a făcut în 2007.

Tot Poteraş mai spune că, de la 1 Martie, a început acţiunea de sterilizare a câinilor comunitari şi construirea de adăposturi pentru ei. Din nou neadevărat, pentru că în sectorul 6 ONG-urile sunt cele care se ocupă de câinii comunitari.

Potrivit DCNews, Cristian Poteraş ar fi trimis 248.000 de scrisori, pentru care ar fi platit 50.000 de lei, dar nu din buzunarul propriu, ci din bani publici.


×
Parteneri
Sondaj CURS: Trei candidaţi despărţiţi de doar 4% la PMB
x close