Antena 3 CNN Politică Cum l-a manipulat Băsescu pe Ponta. "Îmi venea să plâng de ciudă"

Cum l-a manipulat Băsescu pe Ponta. "Îmi venea să plâng de ciudă"

Cum l-a manipulat Băsescu pe Ponta. "Îmi venea să plâng de ciudă"
Sursa foto: Foto: Agerpres
15 Apr 2013   •   20:44

Ediţia emisiunii "Subiectiv" de luni seară a început cu rememorarea unei postări de pe blogul lui Victor Ponta, în care actualul premier povestea prima întâlnire cu Traian Băsescu.

Premierul a rememorat iarna lui 2002, când era "tânăr şi dornic de afirmare".

Acesta a scris despre prima emisiune la care a participat la postul naţional, o dezbatere între el şi Băsescu, pe vremea aceea primar general al Capitalei.  "A venit la mine de parcă eram vechi prieteni, m-a luat direct cu bancuri, a hăhăit în stilul caracteristic şi m-a bătut de câteva ori pe spate! În câteva minute mi-a facut confidenţe, ce tare îi plac băieţii tineri şi seriosi aşa ca mine, că îmi vede un viiitor luminos, bla bla!", a scirs liderul PSD.

"Bai Victore, păcat ca esti însurat, că am două fete, hahahaha!", îşi aminteşte Ponta. "Deja mă mustra constiinţa că am scris de toate matrapazlacurile lui de la Primarie - un om asa simpatic nu avea cum sa faca toate relele scrise de mine acolo, probabil ca am fost prea aspru!", a scris pe blog.

După ce au ajuns în studio, moderatorul emisiunii i-a prezentat pe cei doi invitaţi, apoi i-a dat cuvantul lui Ponta, pentru a prezenta acuzele. "Am eschivat imediat şi am spus că e normal ca primul să vorbească el".

"Această slugă a lui Năstase, acest tânăr ticălos a venit aici să vă spună numai minciuni şi să-i apere pe corupţii pesediului!", îşi amintea Ponta de replica lui Băsescu.

"Oricum am rămas cu impresia ca e un mare escroc, şi îmi venea să plâng de ciudă că mă manipulase aşa uşor!".

















×
Subiecte în articol: Victor Ponta Victor Ponta
Parteneri
ANM anunţă temperaturi de vară: "Să ne bucurăm de acest weekend"
x close