Antena 3 CNN Politică Cum plănuieşte Alina Gorghiu să elimine PDL-iştii din partid. Cine sunt primii vizaţi

Cum plănuieşte Alina Gorghiu să elimine PDL-iştii din partid. Cine sunt primii vizaţi

Cum plănuieşte Alina Gorghiu să elimine PDL-iştii din partid. Cine sunt primii vizaţi
Sursa foto: sursa: Agerpres
16 Noi 2016   •   18:53

Mai mulți oameni de bază ai PNL au dezvăluit pentru bugetul.ro că înainte de a face listele pentru alegerile parlamentare, Alina Gorghiu a cerut o verificare la sânge a tuturor celor care ar trebui să candideze din nou, din fostul PDL.

Pe majoritatea a reușit să-i scoată din joc, printre aceștia fiind și fostul ministru al Finanțelor, Gheorghe Ialomițianu sau fostul lider de grup al PDL din Camera Deputaților, Mircea Toader. Dar nu a reușit să-i dea la o partea pe toți. Asta nu înseamnă că nu vor avea surprize pe viitor. Alina Gorghiu este hotărâtă să curețe PNL-ul de foștii PDL-iști, uitând că fără aceștia Klaus Iohannis nu ar fi ajuns niciodată președinte.

Aceleași surse au dezvăluit pentru bugetul.ro că Alina Gorghiu a încercat să înlăture din partid și toate femeile care ar fi avut potențial să o eclipseze, printre acestea fiind și Andreea Paul, care a primit în cele din urmă un loc pe listele de la Senat, însă în Satu Mare, clar neeligibil. Ulterior aceasta a refuzat candidatura.

Infiormaţia a fost comentată în emisiunea ''100 de minute'' de Alessandra Stoicescu şi invitaţii săi:

După alegeri urmează noi surprize. O parte din liberali susțin că vor continua cu Alina Gorghiu pentru că este susținută de președintele Iohannis, în timp ce o alta spune că aceasta trebuie schimbată urgent pentru că prin acțiunile sale distruge orice urmă de liberalism, scrie bugetul.ro.

 

 

×
Parteneri
Elena Mateescu a anunțat zonele în care revin ninsorile
x close