Antena 3 Politică Cum "plăteşte" Onţanu moartea copilului ucis de câini în sectorul lui? Cumpără maşini de 300.000 euro

Cum "plăteşte" Onţanu moartea copilului ucis de câini în sectorul lui? Cumpără maşini de 300.000 euro

de M.Z.    |    05 Sep 2013   •   21:31
Cum "plăteşte" Onţanu moartea copilului ucis de câini în sectorul lui? Cumpără maşini de 300.000 euro
Sursa foto: Foto: facebook.com/neculai.ontanu

În ziua în care a fost condus pe ultimul drum copilul sfârtecat şi în cele din urmă ucis de maidanezi, primarul sectorul 2, loc în care a avut loc tragedia, invita localnicii la metode orientale de menţinere şi îmbunătăţire a sănătăţii, la pelerinaje la Salonic sau la piaţa de fructe.

 
Mesajele au fost postate pe contul de Facebook al primarului sectorului 2, Neculai Onţanu, şi prezentate în ediţia de joi a emisiunii Sinteza Zilei, de la Antena 3.Urmăriţi, în materialul de mai jos, mesajele edilului.


Un copil în vârstă de patru ani a murit, luni, după ce a fost atacat de câini maidanezi în apropierea Parcului Tei din sectorul 2.
 
Onţanu, după ce un copil a fost sfâşiat de maidanezi: Primăria sectorului 2 nu are atribuţii în strângerea câinilor vagabonzi.

Preşedintele Traian Băsescu a făcut un apel la Guvern, marţi, să emită o OUG prin care să stabilească "un termen scurt sau rezonabil" în care persoanele care doresc să adopte câinii maidanezi, iar animalele neadoptate în acest termen să fie eutanasiate.

Primarul general al Capitalei, Sorin Oprescu, a anunţat miercuri că municipalitatea va organiza un referendum local privind eutanasierea câinilor vagabonzi şi va face, legat de această problemă, "exact ceea ce vrea populaţia".×

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj la numărul 0744.882.200 pe Whatsapp

Parteneri
x close