Antena 3 CNN Politică Cum s-a remarcat Diana Șoșoacă în politica românească. Cele mai hilare momente din 2021: ”Eşti ultimul om care poţi să vorbeşti, drogatule”

Cum s-a remarcat Diana Șoșoacă în politica românească. Cele mai hilare momente din 2021: ”Eşti ultimul om care poţi să vorbeşti, drogatule”

Diana Şoşoacă s-a făcut uşor cunoscută odată ce a pus piciorul în Parlament. Senatoarea a băgat spima în colegii ei mai ceva ca DNA-ul.

Cum s-a remarcat Diana Șoșoacă în politica românească. Cele mai hilare momente din 2021: ”Eşti ultimul om care poţi să vorbeşti, drogatule”
Sursa foto: Antena 3
de Redacția Antena 3 CNN    |    31 Dec 2021   •   14:33

Antena 3 a adunat cele mai hilare momente ale Dianei Şoşoacă din acest an.

Senatoarea a avut mai multe derapaje în Parlament, în 2021, motiv pentru care s-a făcut remarcată atât în presa locală cât și în cea internațională.

Recent, în timpul şedinţei solemne dedicate Revoluţiei Române din 1989, un nou derapaj grav de limbaj, la o zi după o ieșire similară. Pe 23 decembrie, Diana Șoșoacă l-a jignit pe preşedintelui Senatului, Florin Cîţu, după ce acesta i-a atras atenţia că a depăşit timpul pentru alocuţiune. În replică, Șoșoacă a răspuns: „Eşti ultimul om care poţi să vorbeşti, drogatule”. Momentul a fost surprins de Antena 3. 

 

×
Subiecte în articol: Diana Şoşoacă politica
Parteneri
Elena Mateescu anunță o nouă schimbare a vremii, de Florii
x close