Antena 3 CNN Politică Cum s-au distrat membrii Guvernului, în frunte cu Ludovic Orban, la balul liberalilor din Vrancea - FOTO

Cum s-au distrat membrii Guvernului, în frunte cu Ludovic Orban, la balul liberalilor din Vrancea - FOTO

O manifestare devenită tradițională a reunit, vineri seară, sute de liberali din Vrancea, în frunte cu membrii Guvernului și premierul Ludovic Orban la sărbătoarea anuală ”Balul liberalilor vrânceni”, cu ocazia împlinirii a 140 de ani de la înfiinţarea organizaţiei. Petrecerea PNL a avut loc după comemorarea de la Iași, cu ocazia împlinirii a161 de ani de la Unirea Principatelor Române.

Cum s-au distrat membrii Guvernului, în frunte cu Ludovic Orban, la balul liberalilor din Vrancea - FOTO
Sursa foto: sursă foto: Facebook PNL Vrancea
25 Ian 2020   •   14:04

După ce a fost huiduit de un grup de persoane, la manifestările de la Iaşi, din cauza Autostrăzii Unirii, premierul Ludovic Orban împreună cu alți colegi din Guvern au mers în Vrancea, la Balul liberalilor vrânceni.

„Partidul Național Liberal Filiala Vrancea a organizat aseară tradiționalul bal anual pentru a marca 140 de ani de liberalism în județ, dar și 161 de ani de la Unirea Principatelor Române. În prezența premierului României, Ludovic Orban, a unor miniștri din Guvern, a numeroșilor deputați și senatori din alte județe, peste 500 de liberali vrânceni, cu senatorul Cătălin Toma și ministrul deputat Ion Ștefan amfitrioni ai serii, au onorat un eveniment special, cu numeroase momente artistice de excepție. Așa cum a intrat în tradiția balului, PNL Vrancea a oferit un premiu de excelență multiplului campion național la tir Răzvan Condrea (16 ani). Corul parohiei de la Irești, Ansamblul Chipărușul de la Nereju, Inna Novac & Cvartetul Passione, Matilda Pascal Cojocărița, Ștefan și Horațiu Cigu, Trupa Artis Band, Alin Stoica și Constantin Enceanu au oferit un spectacol pe măsura așteptărilor.
La mulți ani, liberalilor din Vrancea și fie ca 2020 să reprezinte un an de excepție pentru ei!”, scrie PNL Vrancea pe pagina de Facebook.

×
Subiecte în articol: PNL Vrancea Ludovic Orban
Parteneri
Prognoza meteo 18 martie - 15 aprilie 2024
x close