Antena 3 CNN Politică Cum se leapădă Traian Băsescu de generalii săi

Cum se leapădă Traian Băsescu de generalii săi

Cum se leapădă Traian Băsescu de generalii săi
23 Iul 2016   •   18:56

Preşedintele PMP, Traian Băsescu, a declarat, sâmbătă, la Poiana Braşov, că UNPR este ”acum un partid curat deoarece vine fără Gabriel Oprea, Şerban Mihăilescu, Eugen Nicolicea, Neculai Onţanu”, adăugând că acest partid ”vine cu o infrastructură politică mult mai bună, care va permite extinderea de organizaţii PMP”, scrie Adevărul.

Traian Băsescu a fost prezent, sâmbătă, la Tabăra de Vară a Organizaţiei de Tineret a PMP, unde a declarat că prin fuziunea PMP cu UNPR s-a creat ”o a treia forţă politică” în România. ”Fuziunea s-a realizat pentru că era nevoie de crearea unei forţe politice care să poată amenda credibil acţiunile politice ale PNL şi PSD. În urma acestei fuziuni, a rezultat o a treia forţă politică. UNPR este acum un partid curat deoarece vine fără Gabriel Oprea, Şerban Mihăilescu, Eugen Nicolicea, Neculai Onţanu, care nu mai fac parte din partid“, a spus Băsescu.

În mandatul lui Traian Băsescu, Gabriel Oprea și Neculai Onțanu au obținut stele de general, cei din urmă fiind și aliați politici ai fostului președinte.

×
Subiecte în articol: Gabriel Oprea UNPR PMP
Parteneri
Ministrul Agriculturii, prima reacție în scandalul puilor vopsiţi
x close