Antena 3 CNN Politică Cum știi că ți-ai găsit partenerul de viață, conform lui Barack Obama! Întrebările fostului președinte care te vor pune pe gânduri

Cum știi că ți-ai găsit partenerul de viață, conform lui Barack Obama! Întrebările fostului președinte care te vor pune pe gânduri

Cum știi că ți-ai găsit partenerul de viață, conform lui Barack Obama! Întrebările fostului președinte care te vor pune pe gânduri
04 Iul 2018   •   14:46

Fostul director de comunicare a lui Barack Obama, Dan Pfeiffer, dezvăluie sfaturile excelente primite din partea fostului președinte în nouă sa carte, „Yes, We Still Can”. Pfeiffer  a scris că în ultima sa zi la Casă Albă, în 2015,  discuta despre planurile sale de viitor cu Obama și i-a scăpat că intenționează să se mute cu prietena lui, Howli Ledbetter. 

„Deci vă mutați impreună?"a întrebat Obama. Când Pfeiffer a răspuns „da”, președintele a spus că "sfatul pe care îl dă tuturor despre căsătorie" este să vă puneți trei intrebări despre potențialul dvs. soț / soție. 
  
"Este o persoană  pe care o considerați interesantă?", a spus Obama, potrivit lui Pfeiffer. "Vei petrece mai mult timp cu această persoană decât cu oricine altcineva pentru tot restul vieții tale și nu este nimic mai important decât să îți dorești să auzi întodeauna ce are de spus această persoană". 
  
Întrebările unu și doi au fost la fel de grele, deși a două a necesitat  mai puține explicații: "Te face să râzi?", l-a întrebat Obama pe Pfeiffer. 
  
Apoi, conversația s-a adresat subiectului legat de copii: "Nu știu dacă vrei copii, dar dacă da, crezi că va fi o mamă bună?" își amintea Pfeiffer de întrebarea președintelui. "Viață este lungă. Acestea sunt lucrurile care contează cu adevărat pe termen lung."

Având în vedere faptul că fostul președinte și prima doamnă Michelle Obama și-au sărbătorit cea de-a 25-a aniversare în luna octombrie, este greu de crezut că putem găsi sfaturi mai bune.  

Sursă: HuffPost
  

×
Subiecte în articol: Barack Obama casnicie relatii
Parteneri
Situaţie critică în Slănic Prahova: o stradă s-a surpat! ISU intervine
x close