Antena 3 CNN Politică Cum va fi compensată majorarea salariilor la Metrorex

Cum va fi compensată majorarea salariilor la Metrorex

Cum va fi compensată majorarea salariilor la Metrorex
Sursa foto: Foto: Captură Antena 3
de S.T.    |    06 Dec 2018   •   20:12

Lucian Şova, ministrul demisionar al Transporturilor, a spus, joi seara, la Antena 3, că o parte din majorarea salariilor care va fi făcută de Metrorex anul viitor poate fi compensată prin închirierea spaţiilor comerciale de la metrou.

Lucian Şova a susţinut că i-a prezentat această soluţie premierului Viorica Dăncilă, în cadrul unei întâlniri de 8 - 10 minute.

Întâlnirea dintre cei doi demnitari a vizat mai ales construcţia bugetului Ministerului Transporturilor pentru anul viitor, a mai dezvăluit Şova.

„Am discutat chestiuni curente legate de sfârșitul acestui an”, a spus ministrul la emisiunea „Punctul de Întâlnire cu Radu Tudor”.

Ministrul demisionar al Transporturilor, Lucian Şova, a acuzat, joi, sindicatul condus de Ioan Rădoi că a şantajat administraţia companiei pentru a obţine creşteri salariale, dar că acum aceste majorări vor fi acoperite de bucureşteni, în preţul biletelor.

Salariaţii de la metrou vor primi o majorare salarială de 20%, după ce administraţia şi sindicatul au încheiat Contractul Colectiv de Muncă 2018-2019.

×
Parteneri
Șeful Serviciului Secret din România, întâlnire de taină la Damasc
x close