Antena 3 CNN Politică CV Tudor: ANI, "Agenţia Nătărăilor şi Imbecililor? şi-a rupt gâtul de bine ce i-am blestemat

CV Tudor: ANI, "Agenţia Nătărăilor şi Imbecililor? şi-a rupt gâtul de bine ce i-am blestemat

CV Tudor: ANI, "Agenţia Nătărăilor şi Imbecililor? şi-a rupt gâtul de bine ce i-am blestemat
Sursa foto: Corneliu Vadim Tudor
16 Apr 2010   •   17:11

Liderul PRM, Corneliu Vadim Tudor jubilează. ANI, "Agenţia Nătărăilor şi Imbecililor? şi-a rupt gâtul, susţine europralamentarul aflat şi el în atenţia inspectorilor agenţiei pentru trecerea sub tăcere a unui contract coemrcial încheiat de una fin asociaţiile la care este acţionar majoritar. Potrivit liderului PRM, decizia Curţii Constituţionale cu privire la neconstituţionalitatea legii de funcţionare a ANI se datorează blestemelor sale care i-au ajuns pe componeneţii tandemului ?Lolek şi Bolek?, Alexandru Cătălin Macovei şi Horia Georgescu
"Uite cum îi bate Dumnezeu pe duşmanii noştri mai degrabă, mai curând decât ne aşteptam. Mă refer la aşa-zisa Agenţie Naţională de Integritate, care a devenit Agenţia Nătărăilor şi Imbecililor, că nu pot să-i zic altfel, pentru că şi-au rupt gâtul. De bine ce i-am blestemat, indirect, pentru că eu fiind băiat bine crescut, nu blestem, acum exact o săptămână (...) am zis ŤS-au luat de cine nu trebuia şi îşi vor rupe gătulť. Nu a trecut o săptămână şi şi-au rupt gâtul", a reacţionat Corneliu Vadim Tudor, referitor la declararea ca neconstituţională a unei bune părţi din Legea de organizare şi funcţionare a ANI.

Preşedintele PRM a ţinut să precizeze că nu este corupt şi că sesizarea ANI îndreptată împotriva sa este doar un exemplu de abuz de care această instituţie se face vinovată.

"Uite-i pe cei care mârâie prin gard. Uite declaraţiile lor de avere. La vedere, ce au pe dedesubt, vom dovedi în curând. (...) I-a dat cineva ceva lui Vadim Tudor? Sunt nebuni la cap. Am făcut deja pângere penală împotriva celor doi de la ANI, Alexandru Cătălin Macovei şi Horia Georgescu, aceşti Lolek şi Bolek", a anunţat peremistul.

CV Tudor a mai susţinut că cei demnitari nu au calitatea morală să verifice averile demnitarilor de vreme ce ambii deţin, conform propriilor declaraţii de avere, câte patru case, pe care nu le pot justifica doar prin veniturilor lor oficiale.

Surse din ANI declarau, în urmă cu o săptămână, că Agenţia s-a autosesizat în urma unui material de presă dat publicităţii şi a început verificarea averii europarlamentarului Corneliu Vadim Tudor.
Liderul PRM spunea, la acea dată, că nu era obligat să treacă în declaraţia sa de avere contractul de publicitate pe care îl investighează ANI, precizând că acel contract nu era semnat de el şi susţinând că cercetarea ANI este "o răfuială ordinară pusă la cale de Băsescu".
Antena3.ro

×
Parteneri
Românii care vor plăti taxe și impozite mai mari de anul următor!
x close