Antena 3 CNN Politică CV Tudor: Astăzi este ziua revanşei pentru PRM

CV Tudor: Astăzi este ziua revanşei pentru PRM

CV Tudor: Astăzi este ziua revanşei pentru PRM
Sursa foto: vadim tudor
08 Iun 2009   •   00:30

Liderul PRM Corneliu Vadim Tudor a mulţumit românilor pentru vot, a spus că este ziua revanşei PRM, susţinând că el crede în numerologie, cifra 7 fiind ziua alegerilor, locul deţinut de PRM pe buletinele de vot şi procentul obţinut de partid la europarlamentare.

"Eu cred în numerologie. Azi e 7 iunie, locul 7 pe buletinul electoral, avem 7,2 procente, deşi sunt convins că scorul este mai mare", a spus liderul PRM acuzând fraude electorale.

Liderul PRM i-a asigurat pe români că atât el, cât şi Gigi Becali "şi poate şi un al treilea candidat" al PRM se vor "bate" în Europa pentru interesele României.

El i-a dat cuvântul confratelui său "mai tânăr" George Becali, nu înainte de a spune că finanţatorul Stelei "s-a comportant exemplar", scrie Mediafax.

Becali le-a mulţuimit celor care i-au acordat sprijinul în alegerile europarlamentare şi a promis tuturor românilor că împreună cu Vadim Tudor nu îi va dezamăgi.

"Promit tuturor românilor că împreună cu domnul Vadim nu-i vom dezamăgi şi vom face cum am zis, mai mult decât tot ceilalţi 31 de europarlamentari români", a spus Becali.

După declaraţii, Vadim Tudor şi Gigi Becali au pelcat grăbiţi spre un post de televiziune.

Potrivit CCSB, PRM a obţinut la euroalegerile de duminică, 6,8% din voturi, respectiv 2 mandate de europarlamentar. INSOMAR indică un scor de 7,2% pentru partidul lui CV Tudor.

Prin urmare, Vadim Tudor şi Gigi Becali, primii pe listele PRM, obţin mandate de europarlamentar.

George Becali s-a aflat, duminică, pentru câteva minute, în faţa sediului PDL din Aleea Modrogan 22, unde a discutat cu Cristache Rădulescu, preşedintele CJ Ilfov, după care a spus că a venit să negocieze cu PDL şi să primească acordul de a adera la familia popularilor europeni, fiind sigur că este deja eurodeputat.
Antena3.ro

×
Parteneri
Mircea Badea a dezvăluit cine este modelul său în viaţă
x close