Dacian Cioloș, despre Legea grațierii: „Reglementările introduse pe furiș arată dispreț față de cetățeni”

de S.T.    |    18 Ian 2017   •   22:14
Dacian Cioloș, despre Legea grațierii: „Reglementările introduse pe furiș arată dispreț față de cetățeni” Foto: Facebook/ Dacian Cioloş

Fostul premier Dacian Cioloș consideră că demersul grațierii creează suspiciunea că obiectivul central al guvernării PSD-ALDE este altul.

„Prin felul în care a fost făcut azi, demersul grațierii/amnistiei, în orice formă sau moment va fi el promovat, creează suspiciunea că obiectivul central al guvernării PSD-ALDE este altul :

Nu bunăstarea românilor, așa cum au clamat înainte și după alegeri,

Nu interesul public, cetățenii sau mediul economic,

Nu interesul României într-un context geostrategic foarte dificil.

Principalul obiectiv a fost și rămâne acela de a se face scăpaţi de efectele legii penale.

Nimic altceva nu contează, niciun sacrificiu nu e prea mare: cetățenii care respectă legea, ţara, credibilitatea ei, statutul european al României. Toate pot fi sacrificate peste noapte pentru ca o mână de indivizi să scape de lege.
Simplu și cinic.

Reglementările introduse pe furiș nu arată decât dispreț față de cetățeni. Maniera duplicitară în care este folosită problema supra-aglomerării penitenciarelor, ca pretext pentru a discredita politicile anticorupție în România, este inacceptabilă.

Domnule Dragnea, domnule Grindeanu, nu duceți România înapoi în anii '90. O Românie normală este România domniei legii, nu a bunului plac, nu a loviturilor de forță sau aranjamentelor oculte”, a scris Dacian Cioloș, miercuri seară, pe pagina sa de Facebook.

Parteneri
x close