Antena 3 CNN Politică 100 de minute: Dacian Cioloș, în inspecție la Ministerul Energiei după vizita delegației FMI

100 de minute: Dacian Cioloș, în inspecție la Ministerul Energiei după vizita delegației FMI

100 de minute: Dacian Cioloș, în inspecție la Ministerul Energiei după vizita delegației FMI
Sursa foto: Foto:Agerpres
14 Ian 2016   •   17:28

Dacian Cioloş a ajuns, joi după-amiază, la Ministerul Energiei unde chiar înaintea sa a fost şi delegaţia FMI, care se află zilele astea la Bucureşti. Delegaţia Fondului, condusă de noul şef pentru România, a fost şi la Palatul Cotroceni, a precizat Alessandra Stoicescu, la ”100 de minute”, de la Antena 3.

Delegaţia Fondului Monetar Internaţional condusă de noul şef al FMI pentru România, Reza Baqir, a avut joi o întâlnire, la Palatul Cotroceni, cu consilierul prezidenţial pentru politici economice şi sociale, Cosmin Marinescu.

"Discuţiile au vizat cele mai importante evoluţii ale economiei României, perspectivele pozitive ale economiei pentru următoarea perioadă, dar şi anumite riscuri care pot afecta potenţialul de creştere economică al României", au arătat surse citate de Agerpres.

Întrevederea de la Palatul Cotroceni face parte din runda de întâlniri de prezentare şi de lucru pe care noua echipă a FMI le-a solicitat autorităţilor române, dar şi din seria de discuţii care preced misiunea de evaluare pe care Fondul o va avea în luna martie.

Sursele citate au precizat că FMI urmează să solicite primirea de către preşedintele Klaus Iohannis pentru prezentarea concluziilor misiunii din martie.





×
Parteneri
SUA au dislocat în România cel mai nou sistem antidronă
x close