Antena 3 CNN Politică Dacian Cioloş: L-am ales pe Vasile Dâncu pentru experienţa şi viziunea pe domeniul pe care l-am propus

Dacian Cioloş: L-am ales pe Vasile Dâncu pentru experienţa şi viziunea pe domeniul pe care l-am propus

Dacian Cioloş: L-am ales pe Vasile Dâncu pentru experienţa şi viziunea pe domeniul pe care l-am propus
Sursa foto: Foto: Agerpres
15 Noi 2015   •   15:15

Premierul desemnat Dacian Cioloş  a declarat duminică că l-a ales pe Vasile Dâncu în echipa sa ministerială pentru faptul că are "experienţă profesională şi viziune", nu pentru calitatea acestuia de fost membru PSD.

Întrebat de ce l-a ales pe Vasile Dâncu, membru PSD, Cioloş a precizat că aceste "este fost" membru PSD şi l-a ales în echipă pentru că are o mare experienţă profesională.

Citeşte şi: Lista completă a cabinetului Cioloş
"Este fost membru al PSD, dar nu pentru această calitate l-am ales, cât pentru experienţa şi viziunea pe care le are dânsul pe domeniul pe care l-am propus, în domeniul administraţiei publice, al dezvoltării regionale. Mai ales pe domeniul administraţiei publice vreau să venim cu un proiect de îmbunătăţire a activităţii acolo, pentru mai multă transparenţă, eficienţă. Pe de altă parte, dânsul, prin activitatea profesională pe care o are, cunoaşte bine societatea românească, iar legătura dintre guvern şi societatea românească mi se pare importantă. Deci, cred că va avea un aport semnificativ din acest punct de vedere în Guverm", a spus premierul desemnat Cioloş. 
În viitorul guvern, Vasile Dâncu a fost propus vicepremier şi ministru al Dezvoltării Regionale şi Administraţiei Publice.
 

×
Subiecte în articol: Dacian Cioloş Vasile Dancu experienta PSD
Parteneri
Judecătoarea din dosarul lui Vlad Pascu rămâne în funcție! CSM a decis
x close