Antena 3 CNN Politică Dacian Cioloș și-a amintit că este rudă cu Virgil Ardelean

Dacian Cioloș și-a amintit că este rudă cu Virgil Ardelean

Dacian Cioloș și-a amintit că este rudă cu Virgil Ardelean
05 Apr 2019   •   13:12

După ce inițial a susținut că este doar consătean cu fostul chestor MAI, liderul PLUS și-a amintit că este rudă de sânge cu acesta.

"Legat de Virgil Ardelean, am spus-o de mai multe ori, suntem din același sat. Eu m-am născut la Zalău, dar am copilărit la bunici, la Pericei. Bunicul meu a fost frate cu bunica lui Virgil Ardelean. Ăsta e gradul de rudenie. L-am cunoscut destul de puțin, i-am cunoscut destul de puțin familia. L-am cunoscut, evident, pentru că este din sat, de-acolo. Nu mi-e rușine deloc cu ceea ce a făcut Virgil Ardelean, cu ceea ce a lăsat în urmă, cu modul în care și-a făcut treaba. Eu mi-am văzut de viața mea, de cariera mea. Nu am beneficiat niciodată de această cunoștință, și de nici o altă relație. Responsabilitățile pe care le-am avut mi le-am asumat direct, fără proptele", a declarat Cioloș, într-un interviu pentru Libertatea.

Nu este singurul lucru pe care Dacian Cioloș și-l amintește cu greu din tinerețe. Fostul premier nu-și aducea aminte prea bine nici despre tinerețea sa în organizația Vatra Românească.

×
Parteneri
Afacerea de succes cu care un italian a dat lovitura în Buzău
x close