Antena 3 CNN Politică Cabinetul Cioloş este pe picior de plecare. Dacian Cioloș, ultimele declarații în calitate de premier: „Am scos la lumină lucruri ascunse”

Cabinetul Cioloş este pe picior de plecare. Dacian Cioloș, ultimele declarații în calitate de premier: „Am scos la lumină lucruri ascunse”

Cabinetul Cioloş este pe picior de plecare. Dacian Cioloș, ultimele declarații în calitate de premier: „Am scos la lumină lucruri ascunse”
Sursa foto: Foto: Facebook/ Dacian Cioloş
de S.T.    |    04 Ian 2017   •   13:14

Cabinetul Cioloş este pe picior de plecare. Premierul Dacian Cioloş a susținut, miercuri, o conferinţă de presă la Palatul Victoria.

„Este ultima mea intervenție în calitate de prim-ministru. Vreau să fac un bilanț, fără să intru în detalii”, a spus Dacian Cioloș.

„Aș vrea să pornim de la punctul de început al acestui guvern, să reamintim pentru a înțelege mai bine misiunea și modul în care a îndeplinit-o”, a adăugat Cioloș.

Potrivit premierului „ presiunile au fost foarte mari”.

Unele partide se așteaptau ca acest partid să se ocupe de administrarea unor probleme ale țării ascunse pentru 20 de ani”, a precizat Cioloș.

Dacian Cioloș a prezentat bilanțul mandatului său în fruntea Guvernului

Referitor la problemele ascunse la începutul guvernării sale, Cioloș a amintit de crizele din sănătate, de prețul medicamentelor, problema doctoratelor la Educație, problema salarizării, cele legate de șomajul cronic, dar și problema combaterii tăierilor ilegale a pădurilor.

Dacian Cioloș: Am scos la lumină lucruri ascunse

„Cu atâtea probleme, nu aveam cum să ne limităm la gestionarea treburilor curente, așa că a trebuit să începem anumite reforme”.

Premierul tehnocrat a făcut referire la câteva dintre rezultatele guvernării sale.

„La votul de învestire am spus că vom încerca o altă abordarea a guvernării. Am transparentizat deciziile. Am creat noi platforme de consultarea politică, am declanșat un proces de debirocratizare. Ne-am asumat organizarea unor alegeri locale și parlamentare corecte”, a spus Dacian Cioloș, miercuri, la Palatul Victoria.

„Am folosit pentru prima dată sistemul de control împotriva votului multiplu și cel de supraveghere video a numărarii voturilor”, a completat el.

 

×
Parteneri
Afacerea de succes cu care un italian a dat lovitura în Buzău
x close