Antena 3 CNN Politică Dan Barna fură startul şi îşi anunţă candidatura la alegerile prezidenţiale din 2024

Dan Barna fură startul şi îşi anunţă candidatura la alegerile prezidenţiale din 2024

Sunt anunţaţi deja primii candidaţi la prezidenţialele din 2024. Vicepremierul Dan Barna se pregăteşte deja pentru alegerile prezidenţiale care vor urma peste trei ani.

Dan Barna fură startul şi îşi anunţă candidatura la alegerile prezidenţiale din 2024
de Milena Niță    |    07 Mar 2021   •   19:51

Liderul USR a declarat că primul pas este acela de a candida la preşedinţia partidului rezultat din fuziunea USR-PLUS. Cât despre o candidatură la prezidenţiale, Barna a spus că va face asta, "cum e şi firesc", potrivit g4media.ro.

Barna: USR a ajuns la guvernare și sunt cel care a tras pentru asta

"USR-ul a ajuns la guvernare și sunt cel care a tras pentru asta, am reușit să facem acea alianță împreună cu colegii de la Plus și apoi să facem și fuziunea astfel încât să fim o forță relevantă în politica actuală. 

Asta ne-a adus la guvernare și este un proiect în care cred, este un proiect pentru care am muncit foarte mult și este un proiect care consider că mai are perspectivă de creștere și dezvoltare și tocmai de aceea vreau să duc mai departe acest proiect. 

Dan Barna: Da, voi candida la Președinție cum e și firesc

Deci da, voi candida la Președinție cum e și firesc", a declarat liderul USR, Dan Barna.

Cât despre candidatura la prezidenţiale, "aceasta este o decizie pe care o să o iau cu colegii mei din partid la momentul respectiv. (...)Dacă acest Guvern va performa și va face acele reforme de care avem nevoie și pe care le-am dorit, evident că și eu voi fi într-o poziție bună, în ochii colegilor, pentru o candidatură la prezidențiale".

×
Subiecte în articol: Dan Barna alegeri prezidentiale
Cele mai noi știri pe ANTENA 3 CNN
» Vezi toate știrile
Parteneri
Cod roșu de caniculă în România. Avertizări meteo de vreme extremă de la ANM
x close