x close

Dan Barna, atac dur: "Am văzut un PNL arogant. Mesajele lui Iohannis și Orban sunt o recunoaștere a faptului că praful de stele de pe umerii PNL s-a risipit"

20 Feb 2020   •   21:10
Dan Barna, atac dur: "Am văzut un PNL arogant. Mesajele lui Iohannis și Orban sunt o recunoaștere a faptului că praful de stele de pe umerii PNL s-a risipit" Foto: Dan Barna/Facebook

Dan Barna a declarat că se așteptările USR constau în acordul politic pe care l-a semnat cu PNL, însă declarațiile făcute de Iohannis și Orban în ultimele zile "sunt cumva o recunoaștere a faptului că praful de stele de pe umerii PNL s-a risipit".

"Nu este vorba să fim inamici. Este vorba ca declarațiile să fie consecvente și cu gesturile politice corespunzătoare. Așteptările noastre țineau de acel acord politic pe care l-am semnat cu PNL. O parte s-a realizat. Mesajele din ultimele zile ale președintelui Iohannis și ale premierului Orban sunt cumva o recunoaștere a faptului că praful de stele de pe umerii PNL s-a risipit!'

"Rezultatul spectaculos al președintelui Iohannis a făcut, pentru o perioadă, această perspectivă că PNL va putea să guverneze singur. Am văzut în săptămânile din urmă un PNL arogant, un PNL care a încercat prin toate mijloacele să ia o distanță superioară față de tot ceea ce înseamnă o perspectivă de colaborare post-electorală" a spus Dan Barna la Digi24. 

Citeşte mai multe despre:

Dan Barna Klaus Iohannis Ludovic Orban
Parterneri
Parterneri
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri!
Nu, multumesc Accept
sati