Antena 3 CNN Politică Dan Barna: ”Deratizarea din București trebuia făcută de compania municipală doamnei Firea. Și nu o face”

Dan Barna: ”Deratizarea din București trebuia făcută de compania municipală doamnei Firea. Și nu o face”

Vicepremierul Dan Barna a declarat că de deratizarea din București și de problema șobolanilor trebuia să se ocupe o companie municipală înființată de fostul primar general al Capitalei, Gabriela Firea, dar acest lucru nu se întâmplă.

Dan Barna: ”Deratizarea din București trebuia făcută de compania municipală doamnei Firea. Și nu o face”
Sursa foto: Hepta
de Andreea Ştefan    |    29 Iul 2021   •   23:35

”Nicuşor Dan are un proiect cu care a candidat, un proiect al unui Bucureşti care este mai bun şi mai funcţional decât cel al Gabrielei Firea. Din păcate, vedem că ies toţi acei scheleţi din dulapuri, despre care ştiam, iată că ies acum la vedere, că vorbeaţi despre subiectul cu şobolanii.

Ştiţi cine trebuie să facă deratizarea în Bucureşti? O companie municipală înfiinţată de doamna Firea. Şi nu o face”, a declarat Dan Barna la Digi24.

Vicepremierul a afirmat că mecanismul gândit de Gabriela Firea, prin înființarea companiilor municipale care trebuiau să se ocupe de dezinsecție și deratizare, nu a funcționat, iar acest lucru a dus la agravarea situației din Capitală, pe care PMB încearcă acum să o rezolve.

”Avem o problemă de nepăsare de mulţi ani”

”Avem o problemă de nepăsare de mulţi ani de zile şi de mult timp şi vedem că acel mecanism gândit de doamna Firea nu doar că nu funcţionează, ci a agravat situaţia şi, în acest context, e foarte clar că este un obiectiv al Primăriei Generale furnizarea acestui serviciu de deratizare care devine fundamental faţă de gravitatea problemei”, a mai spus Barna.

Acesta a fost întrebat și dacă este mulțumit de activitatea lui Nicușor Dan la Primăria Capitalei, iar el a spus că probabil se vor vedea niște rezultate, însă evaluarea finală va fi făcută de cetățeni la următoarele alegeri.

”Eu zic că vor fi nişte rezultate. Dincolo de percepţia mea, evaluarea o vor face cetăţenii la următoarele alegeri, fiindcă Nicuşor Dan nu a fost pus cu mâna de mine sau de un alt politician, a fost ales de cetăţenii Bucureştiului”, a declarat Dan Barna.

×
Subiecte în articol: Dan Barna
Parteneri
Zeci de magistrați au picat testul psihologic
x close