Antena 3 CNN Politică Dan Barna rămâne la conducerea USR: „Experiența de la prezidențiale ne îndreptățește să continuăm”

Dan Barna rămâne la conducerea USR: „Experiența de la prezidențiale ne îndreptățește să continuăm”

Dan Barna rămâne la conducerea USR: „Experiența de la prezidențiale ne îndreptățește să continuăm”
Sursa foto: foto: Agerpres
20 Noi 2019   •   15:42

UPDATE Liderul USR, Dan Barna, a declarat că 75% dintre colegii săi de partid au decis să rămână la conducerea USR.

 „Considerați că Dan Barna ar trebui să-și dea demisia de la conducerea USR?”, a fost întrebarea pe care liderul USR le-a adresat-o colegilor din partid.

„Experiența de la prezidențiale și toată istoria noastră de trei ani ne îndreptățește și ne obligă având în spate 1.400.000 de votanți acum la prezidențiale să continuăm să consolidăm perspectiva pentru alegerile locale și pentru Guvernarea aceea onestă despre care Alianța USR-PLUS a vorbit constant”, a declarat Dan Barna, miercuri, la USR.

----------------------------

Surse interne din USR au declarat pentru Antena 3 că Dan Barna va rămâne președintele partidului.

Membrii USR au fost invitaţi să voteze pe parcursul a cinci zile, printr-un sistem de vot electronic, dacă își mai doresc ca liderul partidului Dan Barna să rămână la şefia Uniunii Salvaţi România, după eşecul de la alegerile prezidenţiale, când acesta nu s-a calificat în turul doi.

Votul de încredere a fost cerut chiar de liderul partidului, după ce mai mulţi colegi din partid i-au cerut să îşi asume eşecul de la prezidenţiale.

×
Subiecte în articol: USR Dan Barna
Parteneri
Mircea Badea a dezvăluit cine este modelul său în viaţă
x close