Antena 3 Politică Dan Barna, prima reacţie după remanierea lui Stelian Ion: "Florin Cîțu trebuie să plece"

Dan Barna, prima reacţie după remanierea lui Stelian Ion: "Florin Cîțu trebuie să plece"

de Claudia Popovici    |    01 Sep 2021   •   21:39
Dan Barna, prima reacţie după remanierea lui Stelian Ion: "Florin Cîțu trebuie să plece"

Dan Barna, copreședintele USR PLUS, a reacţionat după ce premierul Florin Cîţu a anunțat că l-a revocat din funcție pe ministrul Justiției Stelian Ion pe motiv că se opune reformelor.

"Florin Cițu a arătat în această seară că nu poate conduce nimic. Cu atât mai puțin un Guvern.

Abuzul de putere, deciziile luate noaptea ca hoții nu sunt marca înregistrată a lui Liviu Dragnea. Iar Florin Cițu a arătat că e mai rău decât Dragnea. Și asta pentru că înșală cu cinism și rea voință așteptările unui electorat care a cerut altceva.

Florin Cîțu trebuie să plece", a spus Dan Barna pe pagina sa de socializare.

Premierul Florin Cîțu l-a demis din funcția de ministru al Justiției pe Stelian Ion

”Am luat o decizie necesară. Am trimis președintelui României cererea de revocare din funcția de ministru al Justiției a domnului Stelian Ion.

Nu voi accepta în Guvernul României miniștri care să se opună modernizării României”.

Ștelian Ion este un ministru care, din nefericire, nu a reușit să impună în coaliție, nu a reușit să își ducă la bun sfârșit proiectele. Exemplul este desființarea secției speciale, care nici după 8 luni de mandat nu a fost desființată.

A bloca activitatea Guvernului, doar pentru că nu ești de acord să dezvolți comunitățile, înseamnă încălcarea mandatului dat de Parlament prin programul de guvernare”, a declarat miercuri seara Florin Cîțu.

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj la numărul 0744.882.200 pe Whatsapp sau Signal

×
Parteneri
x close