Antena 3 CNN Politică Dan Bittman: Sunt dispus să donez salariul de la minister, de 2.000 de RON (VIDEO)

Dan Bittman: Sunt dispus să donez salariul de la minister, de 2.000 de RON (VIDEO)

Dan Bittman: Sunt dispus să donez salariul de la minister, de 2.000 de RON (VIDEO)
Sursa foto: Dan Bittman
13 Ian 2010   •   22:11

Dan Bittman, noul consilier al ministrului Finanţelor Publice pe probleme privind imaginea instituţiei în rândul populaţiei, a declarat în direct la Antena 3 că ar fi dispus să-şi doneze salariul în cazul în care acesta constituie o problemă.

Cântăreţul, intrat în legătură telefonică directă cu emisiunea Sinteza Zilei, a precizat că nu este membrul nici unui partid politic şi că nu intenţionează să devină funcţionar public pentru că activitatea ar fi incompatibilă cu restul ocupaţiilor sale.

Întrebat care este salariul său pentru noua funcţie, cântăreţul a declarat: ?Am auzit ca ar fi vorba de 2.000 de RON. Dacă şi asta ar fi o problemă, aş prefera să-l donez unei familii de disponibilizaţi sau unor bătrâni sau copii. Cred că nu ar trebui ca oamenii să se teamă de apariţii ca ale mele. Suntem cetăţeni ai acestei ţări cu păreri ca ale celorlalţi.?

?Nu sunt membru al unui partid politic, nu sunt implicat politic şi nu intenţionez să devin funcţionar public pentru că este incompatibil cu ceea ce fac în rest?, a spus cântăreţul.

?Cred că prin natura meseriei mele şi pentru că am fost şi sunt legat de viaţa reală din Romania, o părere venită din partea mea i-ar folosi domnului Vlădescu.(...)Lumea nu trebuie să se simtă jignită că dau o părere unui ministru?, a adăugat artistul.





Dan Bittman, solistul trupei Holograf şi realizator tv, a fost numit consilier al ministrului Finanţelor Publice pe probleme privind imaginea instituţiei în rândul populaţiei de către ministrul de Finanţe, Sebastian Vlădescu.

"Vreau feedback de la populaţie. Bittman fiind o persoană populară şi care nu este legată de minister, vom putea avea o opinie obiectivă privind imaginea ministerului. El poate afla părerea populaţiei. Vreau să ştiu ce gândeşte populaţia despre MFP", a declarat Vlădescu.

Antena3.ro

×
Subiecte în articol: Dan Bittman consilier
Parteneri
Poliţist mort în prima zi de Paşte, la Galaţi
x close