Antena 3 CNN Politică Dan Cristian Popescu, viceprimarul Sectorului 2 de la PNL, ar putea candida din partea PSD

Dan Cristian Popescu, viceprimarul Sectorului 2 de la PNL, ar putea candida din partea PSD

Viceprimarul Sectorului 2 vrea să candideze la funcţia de primar. Dan Cristian Popescu este membru al PNL, dar spune că a primit oferte şi din partea altor partide și ar putea candida din partea PSD.

Dan Cristian Popescu, viceprimarul Sectorului 2 de la PNL, ar putea candida din partea PSD
Sursa foto: Facebook
12 Iun 2020   •   19:38

Dan Cristian Popescu vrea să facă un salt, de la funcţia de viceprimar al Sectorului 2 la cea de primar. El a spus că a primit oferte de la mai multe partide, dar momentan, e membru PNL şi nu îşi face alte scenarii.

„Da, voi candida la Primăria Sectorului 2, 100%. (...) Am primit oferte de la mai multe partide, dar sunt candidatul PNL”, a spus viceprimarul Dan Cristian Popescu, vineri, pentru MEDIAFAX.

În 1990, Dan Cristian Popescu s-a înscris în PNL, în care a fost membru timp de un an. În 1991, demisionează din PNL şi se înscrie în PNŢCD. În perioada 1995-1996, în timpul guvernării lui Victor Ciorbea, Popescu ocupă funcţia de prim-vicepreşedinte al Tineretului Uniunii Naţionale Ţărăneşti Creştin Democrate, organizaţia de tineret a partidului. În perioada 1998-1999, ocupă funcţia de vicepreşedinte a organizaţiei studenţilor şi tinerilor din Partidul Popular European, în care este membru PNŢCD. În 2001, demisionează din PNŢCD.

În iunie 2016, a candidat la funcţia de primar pentru Primaria Sectorului 2 din partea Partidului Naţional Liberal, unde a ieşit pe locul 2 şi este ales viceprimar de către Consiliul Local Sector 2 al Municipiului Bucureşti, funcţie pe care o ocupă şi în prezent.

Sursă: Mediafax
×
Subiecte în articol: dan cristian popescu
Parteneri
Cel mai căutat fugar american a fost prins la Vatican
x close