Antena 3 CNN Politică Dan Cristian Popescu, viceprimarul Sectorului 2: „Principiile nu se negociază, aşa spunea Corneliu Coposu”

Dan Cristian Popescu, viceprimarul Sectorului 2: „Principiile nu se negociază, aşa spunea Corneliu Coposu”

Dan Cristian Popescu, viceprimarul Sectorului 2: „Principiile nu se negociază, aşa spunea Corneliu Coposu”
Sursa foto: sursă foto: Facebook
13 Oct 2019   •   16:13

Dan Cristian Popescu, viceprimarul Sectorului 2, a fost invitatul Anei Iorga la Subiect şi Predicat. Politicianul a explicat că a intrat în politică inspirat de Corneliu Coposu şi de modelul pe care l-a reprezentat în politica românească liderul ţărănist.

Plecând de la principiul lui Corneliu Coposu că principiile nu se negociază, viceprimarul şi-a creat o carieră în administraţia publică. Înainte de a intra în administraţia publică şi de a urma o carieră politică, Dan Cristian Popescu a amintit şi de un episod din liceu, atunci când vindea şireturi colorate.

 „În clasa a noua şi a zecea am vândut şireturi. Cumpăram şireturi de la magazin albe şi cu tubul din spate de cariocă le vopseam, le făceam fosforescente. Le vindeam colegilor la liceu”, a mărturisit Dan Cristian Popescu.

Absolvent al facultăţii de Matematică, Dan Cristian Popescu spune că matematica l-a ajutat mult în ceea ce şi-a propus, fiind pasiunea sa şi astăzi.

×
Parteneri
Ministrul Agriculturii, prima reacție în scandalul puilor vopsiţi
x close