Antena 3 Politică Dan Darabont (PSD) şi Marcel Nicolaescu (PNL) au fost aleşi viceprimari ai Capitalei

Dan Darabont (PSD) şi Marcel Nicolaescu (PNL) au fost aleşi viceprimari ai Capitalei

de M.Z.    |    11 Iul 2012   •   18:42
Dan Darabont (PSD) şi Marcel Nicolaescu (PNL) au fost aleşi viceprimari ai Capitalei
Sursa foto: Foto: Intact Images

Consilierii generali Dan Darabont (PSD) şi Marcel Octavian Nicolaescu (PNL) au fost aleşi, miercuri, viceprimari ai Capitalei pentru mandatul 2012-2016, în urma votului din prima şedinţă a Consiliului General al Municipiului Bucureşti (CGMB) constituit după alegerile locale, informează Mediafax.

Dan Darabont a fost primarul sectorului 6 în perioada 2000-2004.

"Vom reuşi să fim mult mai eficienţi în ceea ce ne-am propus", a spus Darabont, precizând că, personal, îşi doreşte ca primarul general să îi delege competenţe în domeniul tehnic, întrucât el este de formaţie inginer.

"Pentru mine este o mare onoare, o mare provocare. Actuala componenţă a CGMB ne creează premisa ca interesul bucureştenilor să primeze celui politic", a declarat Nicolaescu, după ce a fost ales viceprimar.

În urma scrutinului electoral din iunie, USL are 37 din cele 55 de mandate de consilier în CGMB, PDL a obţinut 11 mandate, iar Partidului Poporului Dan Diaconescu i-au fost atribuite şapte mandate.


Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj la numărul 0744.882.200 pe Whatsapp sau Signal

×
Parteneri
x close