Antena 3 CNN Politică Dan Puric, dicuții cu PUSL pentru a candida la alegerile prezidențiale din partea acestui partid

Dan Puric, dicuții cu PUSL pentru a candida la alegerile prezidențiale din partea acestui partid

Actorul Dan Puric a avut o discuție cu conducerea Partidului Umanist Social Liberal (PUSL) pentru o posibilă candidatură la alegerile prezidențiale din partea acestui partid.

Dan Puric, dicuții cu PUSL pentru a candida la alegerile prezidențiale din partea acestui partid
Sursa foto: Dan Puric, în dicuții pentru a candida la alegerile prezidențiale din partea PUSL
de Redacția Antena 3 CNN    |    02 Mar 2024   •   15:41

”Astăzi, 2 martie 2024, a avut loc o întâlnire preliminară a conducerii Partidului Umanist Social Liberal cu maestrul Dan Puric

Au fost abordate aspecte care țin de demnitatea, onoarea și curajul poporului român. 

De asemenea, au fost puse în discuție variantele de candidaturi la funcția de președinte al României”, se arată într-un comunicat al PUSL.

Actorul Dan Puric despre candidatura sa la Prezidențiale: "Intenția mea a fost să aduc bucurie oamenilor"

Actorul Dan Puric a vorbit în direct, la Antena 3 CNN, în cadrul emisiunii Sinteza Zilei despre posibila sa candidatură la alegerile prezidențiale.

Într-un interviu exclusiv la Antena 3 CNN, actorul Dan Puric a clarificat intenția sa de a candida la alegerile prezidențiale din România, subliniind că inițial nu a avut în plan această decizie. Actorul a explicat și că intenția sa a fost de a aduce bucurie oamenilor într-un context de depresie generală și de confuzie.

"S-au speriat (nr. politicienii). Intenția mea nu a fost chiar asta. A fost să aduc bucurie oamenilor într-un context de depresie generală de cădere și de confuzie, de mâl sufletesc și oamenii s-au bucurat mult. A doua zi am văzut că e foarte multă vulnerabilitate în societatea românească și vă dați seama în ce hal a ajuns puterea la noi dacă ei se tem de un puric. E situația gravă," a declarat Dan Puric.

Actorul a subliniat că nu are în calcul o candidatură politică, dar a fost "băgat" în această situație și se simte responsabil față de disperarea oamenilor pe care a reușit să o atingă prin acțiunile sale.

"Eu de 25, de 30 de ani merg prin sate, prin orașe, mă întâlnesc cu oamenii, cu România profundă, de care cei de sus habar n-au. Nici nu știu. E o Românie excepțională, dar suferindă. Au sunat din Irlanda, din America, de peste tot spunând că sunt bucuroși de posibila candidatură. Ce mă fac eu cu disperarea acestor oameni?" a adăugat Dan Puric.

×
Subiecte în articol: PUSL Dan Puric
Parteneri
Primele imagini cu băiețelul din Gorj vândut de părinți în Germania
x close