Antena 3 CNN Politică Dan Şova: Autostrada Nădlac-Sibiu va fi terminată în primăvara lui 2015, poate chiar mai devreme

Dan Şova: Autostrada Nădlac-Sibiu va fi terminată în primăvara lui 2015, poate chiar mai devreme

Dan Şova: Autostrada Nădlac-Sibiu va fi terminată în primăvara lui 2015, poate chiar mai devreme
Sursa foto: Foto: Agerpres
03 Mar 2013   •   10:32

Autostrada Nădlac - Sibiu va fi terminată în primăvara lui 2015, poate chiar mai devreme, a declarat ministrul delegat pentru Proiecte de Infrastructură, Dan Şova.

Ministrul   spune că doreşte şi ca autostrada Comarnic - Braşov să fie gata cel târziu în octombrie 2015, adică în maximum doi ani de la momentul în care se dă ordinul de începere a lucrărilor, estimat pentru luna octombrie 2013, cel mai târziu.

Dan Şova este încrezător în ceea ce priveşte termenul de execuţie al autostrăzii Nădlac-Sibiu. Acesta spune că autostrada va fi gata cel mai târziu în primăvara lui 2015.

Ministrul delegat a explicat că, în prezent, există contracte aflate în execuţie, dar şi tronsoane pe Coridorul IV aflate în procedură de atribuire, la care se adaugă tronsoanele de autostrăzi noi care se doresc a fi construite în concesiune.

Dan Şova spune că doreşte ca autostrada Comarnic-Braşov să fie gata până în toamna lui 2015.

Oficialul a adăugat că este foarte greu de estimat când se va termina procedura de licitaţie şi atribuire a contractului pentru execuţia autostrăzii, însă a estimat că cel mai târziu în luna octombrie a acestui an va fi desemnat câştigătorul şi va fi dat ordinul de începere a lucrărilor.

×
Subiecte în articol: dan sova primavara
Parteneri
Ion Iliescu și Petre Roman, audiați în Dosarul Mineriadei, după 34 de ani
x close