Antena 3 CNN Politică Dan Șova a ajuns la sediul IPJ Ilfov, după ce s-a predat polițiștilor

Dan Șova a ajuns la sediul IPJ Ilfov, după ce s-a predat polițiștilor

Dan Șova a ajuns la sediul IPJ Ilfov, după ce s-a predat polițiștilor
20 Iun 2018   •   18:20

Update:  Fostul senator Dan Şova a ajuns miercuri după-amiază la sediul IPJ Ilfov, după ce s-a predat poliţiştilor în urma condamnării sale la trei ani de închisoare cu executare în dosarul 'CET Govora'. 

Şova urmează să fie încarcerat la Penitenciarul Rahova, au anunţat oficiali ai IPJ Ilfov.

Știrea inițială: Fostul ministru al Transporturlor Dan Șova a fost condamnat la trei ani de închisoare cu executare în dosarul CET Govora. Sentința este definitivă.

Procurorii DNA au cerut majorarea sentinței de trei ani pentru fostul ministru, Dan Șova, la nouă ani și patru luni de închisoare. Colegul lui Kovesi din DNA a cerut nouă ani pentru Dan Șova, susținând în fața instanței că decizia de fond e nejustificat de blândă. 

Se anunță o lună extrem de complicată pentru Laura Codruța Kovesi pentru că trebuie să se prezinte de trei ori în fața secției de procurori în materie disciplinară, acolo unde are de dat cu subsemnatul în trei acțiuni. Șefa DNA are trei dosare penale în urma unor plângeri depuse la Parchetul General și informațiile, pe surse, spun că aceasta urmează să fie audiată. 

Vorbim de acea acțiune legată de consilierea de judecător pe care a trimis-o să îi controleze pe colegii procurori. E vorba de acțiunea legată de fostul procuror, Mihaela Iorga, dar și în care e acuzată alături de Marius Iacob. Au făcut intimidări la adresa procurorilor din DNA imediat după ce au ieșit acele interceptări din ședință. 

×
Subiecte în articol: dan sova
Parteneri
ANM: Zonele cele mai afectate de praful saharian
x close