Antena 3 CNN Politică Dan Şova, despre dineul de la Cotroceni: Dacă o astfel de întâlnire nu este transparentă, ne putem imagina orice

Dan Şova, despre dineul de la Cotroceni: Dacă o astfel de întâlnire nu este transparentă, ne putem imagina orice

Dan Şova, despre dineul de la Cotroceni: Dacă o astfel de întâlnire nu este transparentă, ne putem imagina orice
de M.T.    |    29 Sep 2014   •   22:21

Traian Băsescu face orice să o vadă pe Elena Udrea la Cotroceni.

După ce în weekend, după lansarea lui Udrea din stradă, cei doi s-au retras într-o berărie şi au băut bere la halbă, acum preşedintele a invitat o pe blonda sa favorită la dineul Clubului Politic, la Cotroceni.

Astfel, Udrea a stat umăr la umăr cu politicieni, ambasadori sau directori ai unor companii străine din România, dar şi cu magistraţi sau jurnalişti apropiaţi Administraţiei Prezidenţiale.

În total, la eveniment au participat aproximativ 400 de persoane, mulţi dintre ei susţinând că nu au fost abordate teme politice.

Cu toate acestea, Virgil Măgureanu a declarat că preşedintele Traian Băsescu le-a transmis invitaţilor că este nevoie de împrospătarea clasei politice.

„S-a insistat mult ca elitele să facă eforturi să intre în politică. Cam asta a fost ideea principală a acestei reuniuni. E bine ca politica românească să se împrospăteze cu oameni noi, care au o greutate specifică mare în ceea ce priveşte posibilităţile lor de a participa la viaţa publică din România”, a afirmat Măgureanu.


×
Subiecte în articol: dan sova Palatul Cotroceni Elena Udrea
Parteneri
România, de 20 de ani în NATO. Mesajul premierului Marcel Ciolacu
x close