Antena 3 CNN Politică Dan Şova, luat peste picior de premier. De ce l-a criticat Ponta pe ministrul Transporturilor

Dan Şova, luat peste picior de premier. De ce l-a criticat Ponta pe ministrul Transporturilor

Dan Şova, luat peste picior de premier. De ce l-a criticat Ponta pe ministrul Transporturilor
Sursa foto: Foto: Intact Images
de M.Z.    |    24 Mai 2014   •   20:42

Premierul Victor Ponta i-a cerut ministrului Transporturilor, Dan Şova, să modernizeze calea ferată, după ce a testat primul tren electric produs în România.

Trenul arată excepţional şi poate fi comparat cu cele din Franţa sau Germania. Degeaba, însă, dacă nu poţi merge cu mai mult de 160 de kilometri pe oră, din cauza şinelor, a spus Victor Ponta.

"Am promis în urmă cu o lună că vin şi facem primul drum cu un tren electric românesc, un tren care arată mai bine ca orice tren din Germania, Franţa sau America şi sunt absolut convins că de la Craiova vor pleca foarte multe trenuri moderne. Am văzut că facem şi locomotive, după 24 de ani, se fac trenuri de care suntem mândri şi eu o sa fiu mândru să merg cu trenul făcut la Craiova, la Softronic, în toată Europa", a afirmat Ponta.

Întrebat de jurnalişti de ce trenul atinge o viteză mică, el a răspus că din cauza şinelor de cale ferată, ci nu din cauza trenului: "Este aşa din cauza şinei, nu din cauza trenului, de-aia l-am, adus pe domnul Şova, să facă şi şina, pentru că tren avem".

×
Subiecte în articol: dan sova Victor Ponta
Parteneri
Perioada care se va lua în calcul la pensie. Anunțul ministrului Muncii
x close