Antena 3 CNN Politică Dan Tudorache, despre bărbatul care a luat procesele verbale: ”Le strângea și mergea cu ele....”

Dan Tudorache, despre bărbatul care a luat procesele verbale: ”Le strângea și mergea cu ele....”

Candidatul PSD la Primăria Sectorului 1, Dan Tudorache, susține că bărbatul care a vrut să plece cu procesele verbale din sediul Biroului Electoral al Sectorului (BES) 1 avea acest drept.

Dan Tudorache, despre bărbatul care a luat procesele verbale: ”Le strângea și mergea cu ele....”
de Laura Dinu    |    29 Sep 2020   •   14:00

„Era curier. Are dreptul să strângă procesele verbale. Nu știu dacă erau 100 (de procese verbale – n.r.). Cu siguranță erau mai puține. Dar avea dreptul să strângă procesele verbale de la reprezentanții PSD din secție. S-a dus în cel loc pentru că cineva le strângea și mergea cu ele la partid.

Este un reprezentant al partidului care strânge de la reprezentanții noștri din secție procesele verbale. Atâta tot”, a spus Tudorache.

„S-au dus la președintele BES-ului, un procuror, și l-a întrebat ce e ilegal aici și i-a spus că nu e nimic ilegal”, a adăugat el. 

Cu privire la acuzațiile aduse de contracandidatul său, Clotilde Armand, Tudorache spune că „e o țară liberă, pot să facă plângeri”.

Ciolacu: Numărătoarea paralelă a PSD ne dă că domnul Tudorache a câștigat!

”Numărătoarea paralelă a PSD ne dă că domnul Tudorache a câştigat alegerile cu 200 şi ceva de voturi. Avem şi noi aceste întrebări. E posibil să fie introduse eronat în softul BEC-ului anumite buletine de vot, anumite procese verbale. Avem acest drept să vedem aceste lucruri”, a declarat, luni seara, Marcel Ciolacu. 

×
Subiecte în articol: Dan Tudorache proces verbal
Parteneri
O dronă militară s-ar fi prăbuşit în apropiere de Brăila
x close