Antena 3 CNN Politică Dan Vîlceanu, despre votul pe moțiune: "Mi-e greu să cred că USR s-ar putea lega la cap cu un vot alături de PSD"

Dan Vîlceanu, despre votul pe moțiune: "Mi-e greu să cred că USR s-ar putea lega la cap cu un vot alături de PSD"

Ministrul de Finanţe, Dan Vîlceanu, a declarat, joi, că îi este greu să creadă faptul că USR ar vota moţiunea de cenzură iniţiată de PSD, pentru că ar avea efecte electorale pe termen mediu şi lung.

Dan Vîlceanu, despre votul pe moțiune: "Mi-e greu să cred că USR s-ar putea lega la cap cu un vot alături de PSD"
Sursa foto: Hepta
de Mia Lungu    |    30 Sep 2021   •   17:51

"Să vedem ce va face USR. URS PLUS va avea un congres în weekend-ul acesta şi se va alege preşedintele. Îşi vor alege şi Birou, sau cum se numeşte la ei organismul de conducere, şi după aceea sunt convins că vor lua o decizie.", a afirmat Dan Vîlceanu, prezent la conferinţa de lansare a campaniei anti-contrabandă, organizată de JTI România.

 

"Mi-e greu să cred, totuşi, deşi în politică niciodată să nu zici niciodată, dar mi-e greu să cred totuşi că USR s-ar putea lega la cap cu un vot alături de PSD. Mi-e greu să cred, pentru că asta ar însemna o dezamăgire a electoratului lor şi efecte electorale pe termen mediu şi lung", a precizat acesta.

"În momentul în care devii preşedinte al USR trebuie să te gândeşti ce se va întâmpla cu partidul tău pe termen mediu şi lung, iar un vot alături de PSD, culmea exact al USR-ului care îi blama pe alţii că votează alături de PSD, ar însemna pentru electoratul lor o daună pe termen mediu şi lung. Sunt convins de lucrul acesta", a mai spus Vîlceanu.

Dan Vîlceanu: "Vă garantez că nimeni nu va lua locul domnului Cîţu"

"Vă garantez că nimeni nu va lua locul domnului Cîţu. Acum vorbim de preşedintele Partidului Naţional Liberal, care a fost ales acum câteva zile cu puţin peste 60%. Adică o victorie destul de categorică şi nimeni nu îşi pune problema în momentul acesta să schimbe premierul.

Nici măcar preşedintele care ar putea să facă acest lucru, dar deja a declarat, vă aduceţi aminte, în mai multe rânduri, că premierul nu are motive să demisioneze şi nici să fie demis", a precizat ministrul de Finanțe.

×
Subiecte în articol: Dan Vîlceanu motiune USR PSD vot
Parteneri
Primele rezultate ale anchetei de la Spitalul Sfântul Pantelimon
x close