Dan Vîlceanu, numele vehiculat pentru ministerul Muncii: Vom face un audit în toate ministerele pentru a vedea situaţia reală

12 Oct 2019   •   11:46
Dan Vîlceanu, numele vehiculat pentru ministerul Muncii: Vom face un audit în toate ministerele pentru a vedea situaţia reală sursă foto: Facebook

Deputatul PNL Dan Vîlceanu, numele vehiculat ca posibil ministru al Muncii în noul Guvern, a anunţat ce au de gând să facă liberalii, în legătură cu pensiile şi salariile, într-o intervenţie telefonică la INCOME cu ministrul interimar al Muncii, Marius Budăi.

Dan Vîlceanu a infirmat informaţia cum că PNL ar tăia din pensiile şi salariile românilor, subliniind că aceat lucru a început de la PSD.

"Această informaţie că odată cu preluarea guvernării de către PNL vor fi tăiate pensiile şi salariile vine de la PSD. Odată cu preluarea guvernării vom face un audit în toate ministerele pentru a vedea situaţia reală. Nu pot avea încredere în cifrele date de Guvern", a mai spus Dan Vîlceanu.

"Ceea ce nu am auzit este dacă vom implementa în continuare aceste creşteri. Nu ne temem de un audit. Este normal, aşa se face. Pe o parte spunem că nu tăiem, iar pe cealaltă parte că nu avem bani. Nu ştiu când să-i cred pe colegii de la Opoziţie", a precizat Marius Budăi.

Parteneri
x close