Antena 3 CNN Politică Dan Voiculescu: Avem un plan pentru pensionari. Dacă li se vor opri bani, îi vor primi înapoi (VIDEO)

Dan Voiculescu: Avem un plan pentru pensionari. Dacă li se vor opri bani, îi vor primi înapoi (VIDEO)

Dan Voiculescu: Avem un plan pentru pensionari. Dacă li se vor opri bani, îi vor primi înapoi (VIDEO)
08 Iun 2010   •   22:31

?Am o bucurie: cea că aproape 70.000 de pensionari au depus dosarele la FACIAS pentru a fi reprezentaţi în justiţie. Chiar dacă moţiunea de cenzură va fi soluţionată în defavoarea lor, noi nu ne vom opri. Avem deja un plan pentru ei, urmează trei etape şi dacă li se vor opri bani din pensii, îi vor primi înapoi?, a declarat Dan Voiculescu, marţi, la Sinteza Zilei.

Preşedintele fondator al Partidului Conservator a dorit să sublinieze faptul că măsurile de austeritate propuse de Guvern nu îi vor afecta pe pensionarii care şi-au depus dosarele la FACIAS (Fundaţia pentru Apărarea Cetăţenilor Împotriva Abuzuilor Statului). Dimpotrivă, senatorul Dan Voiculescu, este convins că în cel mai rău caz pensionarii vor câştiga la CEDO (Curtea Europeană a Drepturilor Omului).

?În primele două etape important este ca măsurile să nu fie aplicate pentru reducerea pensiilor. Dacă nu vom reuşi, garantez că la CEDO vom câştiga şi pensionarii îşi vor primi banii înapoi, sigur, cei care şi-au depus dosarele?, a spus Dan Voiculescu.

Acesta şi-a exprimat apoi speranţa că justiţia din România îşi va face datoria în problema diminuării pensiilor. ?Am mare încredere în justiţie, cred că este cam ultimul bastion care a rămas să se lupte cu dictatura lui Băsescu. Dar cred că nu vom ajunge acolo. Curtea Constituţională este a doua etapă. Vă asigur că vom câştiga la CEDO aşa cum au câştigat şi alte ţări. Pensionarii nu vor avea niciun fel de cheltuială şi îşi vor primi banii înapoi?, a subliniat senatorul Dan Voiculescu.




Antena3.ro

×
Parteneri
Fraudă cu vouchere de vacanţă. Cinci poliţişti implicaţi
x close