Antena 3 CNN Politică Dan Voiculescu: “Băsescu minte” – un pleonasm

Dan Voiculescu: “Băsescu minte” – un pleonasm

Dan Voiculescu: “Băsescu minte” – un pleonasm
Sursa foto: Foto: Agerpres
15 Feb 2013   •   15:05

Preşedintele fondator al PC, Dan Voiculescu, a susţinut vineri că Traian Băsescu minte referitor la întâlnirile pe care le-ar fi avut, liderul conservator afirmând că şeful statului "s-a căciulit de fiecare dată când în joc au fost funcţiile şi interesele sale".

"Aseară, în cadrul unei emisiuni televizate, Băsescu Traian, mai cunoscut şi sub numele de 'Pinocchio', 'Preşedintele Masaverde' sau 'Demisionez în 5 minute', a 'uitat' că a fost de mai multe ori la Grivco, recunoscând cu jumătate de gură că a trecut o dată pe la Antena1, dar că nu a fost niciodată umil. Evident că minte", a scris Dan Voiculescu pe blogul personal.

Potrivit acestuia, preşedintele Traian Băsescu a fost în 2004 a fost de trei ori la Grivco, fapt pe care l-a declarat public in timpul campaniei electorale din 2009.

"'Toată lumea ştia că merg cu căciula în mână pentru a obţine nişte voturi' spunea Traian Băsescu pe 26 noiembrie 2009 despre vizitele sale la Grivco (declaraţia este publică, o găsiţi la o simpla căutare pe google). Aşadar, Băsescu Traian minte încă o dată. S-a căciulit de fiecare dată când în joc au fost funcţiile şi interesele sale. Dar o minciună în plus nu mai reprezintă nimic pentru un domn care, deşi a fost demis de 88% dintre români, s-a agăţat de privilegii şi a început să se smiorcaie că el nu renunţă la funcţie, devenind reperul absolut al ridicolului politic", a completat preşedintele fondator al PC.

×
Subiecte în articol: Dan Voiculescu
Parteneri
Sărbătoarea Paştelui în lume. Tradiţii şi obiceiuri inedite, în mai multe țări
x close