Antena 3 CNN Politică Dan Voiculescu: Băsescu s-a înţeles cu Antonescu să mă "bage" la închisoare

Dan Voiculescu: Băsescu s-a înţeles cu Antonescu să mă "bage" la închisoare

Dan Voiculescu: Băsescu s-a înţeles cu Antonescu să mă "bage" la închisoare
Sursa foto: Foto: Intact Images
de M.Z.    |    13 Dec 2013   •   16:59

Dan Voiculescu dă de înţeles că Traian Băsescu recunoaşte că ar fi făcut un pact cu Crin Antonescu pentru condamnarea sa la închisoare. Orice decizie aparţine însă instanţelor de judecată, atrage atenţia Voiculescu.

Preşedintele de onoare al Partidului Conservator aminteşte, pe blog, despre ocaziile în care Băsescu a venit să se roage de el să îl sprijine. 

 
În articolul intitulat Pact cu diavolul, Dan Voiculescu afirmă că, prin declaraţiile sale, Traian Băsescu încearcă să influenţeze judecătorii. 
 
"Apreciez sinceritatea lui Băsescu când anunţa că s-a înţeles cu Antonescu să mă «bage» la închisoare, ca şi cum ei doi ar hotâri acest lucru, nu instanţele de judecată. Apreciez onestitatea cu care anunţă instanţele de judecată că sunt un «viitor puşcăriaş», sugerându-le să se conformeze viziunii sale".
 
Dan Voiculescu dezvăluie că, în mai multe rânduri, Traian Băsescu i-a cerut sprijinul. 
 
"Preşedintele Pinocchio a revenit la vechea obsesie cu patronii de presă. Când spune că , Traian Băsescu, evident, minte. Vreau să-i amintesc întâlnirea de la Crowne Plaza când se căciulea la mine să apară la Antena 1, ca şi candidat la Primăria Capitalei. Sau când îl ruga pe Marius Tucă să ne întâlnim la Taverna Sârbului. Ori scena în care îmi explica servil să nu mizez pe un (Tăriceanu) şi să fac pact cu el", mai scrie fondatorul PC pe blog.
 
Dan Voiculescu îi cere lui Traian Băsescu să recunoască existenţa acestor întâlniri. Băsescu a evitat însă să răspundă la afirmaţiile lui Dan Voiculescu. 
 
La rândul său, Crin Antonescu susţine că nu ar avea o înţelegere cu Traian Băsescu.

×
Subiecte în articol: Dan Voiculescu Crin Antonescu condamnare
Parteneri
Românii care vor fi obligați să își instaleze al doilea contor pentru energie
x close