Antena 3 CNN Politică Dan Voiculescu: Dacă nu se pricepe să scoată România din criză, Guvernul ar trebui să plece (VIDEO)

Dan Voiculescu: Dacă nu se pricepe să scoată România din criză, Guvernul ar trebui să plece (VIDEO)

Dan Voiculescu: Dacă nu se pricepe să scoată România din criză, Guvernul ar trebui să plece (VIDEO)
04 Iun 2010   •   08:33

Dacă nu sunt în stare să scoată România din criză, guvernanţii ar trebui să plece. Este opinia vicepreşedintelui Senatului. Dan Voiculescu. Invitat într-o emisiune televizată, senatorul a vorbit despre măsurile pe care ar fi trebuit să le ia Guvernul, dar şi despre adevărata faţă a FMI.

Senatorul Dan Voiculescu susţine că Guvernul Boc a luat multe decizii greşite atunci când a făcut bugetul pe 2010, deşi ştia mai multe detalii despre situaţia economică a României.

"Eu vă spun că l-am întrebat pe domnul prim-ministru Boc la şedinţa Birourilor Permanente, cum a făcut un buget cu creştere de 2% în luna decembrie-ianuarie, când tot anul 2009 a fost o nenorocire pentru români. (...) Dacă nu se pricep, să ne lase. Nu pe mine, pe români. Pentru că avem nevoie de un guvern care să gestioneze starea de criză", a declarat Dan Voiculescu la Realitatea TV.

Vicepreşedintele Senatului a atras atenţia că nu Fondul Monetar Internaţional ar trebui să decidă politicile economice ale României.

"FMI e o bancă internaţională, care are interesul să dea credite, să ia dobânzi. (...) Şi interesele lui e să asigure că va avea de unde să ia dobânzi", a spus Dan Voiculescu.

Senatorul s-a declarat împotriva restructurărilor din sistemul bugetar şi a adăugat că Guvernul Boc are contestatari mulţi chiar în PDL, dar este susţinut de şeful statului, care are nevoie de un premier obedient.




Antena 3


×
Subiecte în articol: Dan Voiculescu masuri guvern Emil Boc FMI
Parteneri
Guvernul a decis: Toate pensiile vor fi livrate înainte de Paşte!
x close