Antena 3 CNN Politică Dan Voiculescu le cere adversarilor politici să-i lase familia în pace

Dan Voiculescu le cere adversarilor politici să-i lase familia în pace

11 Iul 2013   •   12:36

Preşedintele fondator al Partidului Conservator, Dan Voiculescu, susţine că demersul procurorilor DNA nu are legătură cu justiţia, ci este un atac la adresa familiei lui. Într-o postare pe blogul său personal, Dan Voiculescu  le transmite adeversarilor politici să nu îi mai atace familia.

Dan Voiculescu susţine că demersul procurorilor de a-i ancheta membrii familiei este o răzbunare care îl vizează direct.

„Ştie o ţară întreagă că eu sunt miza reală pentru Traian Băsescu. Şi nu de ieri, de astăzi, ci de 8 ani, de când nu am vrut să îi subordonez trustul de presă pe care l-am fondat. În consecinţă, solicit celor care vor să se răzbune pentru o suspendare confirmată democratic prin votul a 87% dintre românii care s-au prezentat la vot, să aibă curajul de a se lupta cu mine, nu cu copiii mei”, a scris Dan Voiculescu.

Redăm mai jos întreaga postare de pe blogul lui Dan Voiculescu

Basescu suspendat, Voiculescu anchetat

La un an de la suspendarea presedintelui Traian Basescu, fiica mea a fost chemata la DNA intr-un dosar in care presupusul faptuitor a fost eliberat cu mult timp in urma, prin decizia unanima a unui complet format din 3 judecatori, din lipsa evidenta de probe si de pericol public.

In asemenea conditii, demersul de astazi ar putea fi considerat o provocare din partea celor care, pentru ca nu au cum sa ma atace direct, imi vizeaza familia.

In acest sens, se pare ca s-a creat un dosar marcat de nereguli fara precedent – nu e opinia mea subiectiva, ci opinia obiectiva si argumentata a unor juristi reputati, care si-au exprimat public evaluarile despre caz. De altfel, vom demonstra acest fapt in fata unor instante corecte.  Represiunea nedreapta este o infractiune prevazuta de art.268 din Codul penal. Am incredere deplina in magistratii corecti si in sistemul de justitie romanesc si european. 

Insa, in esenta, lucrurile sunt foarte simple (si nu au legatura cu justitia): stie o tara intreaga ca eu sunt miza reala pentru Traian Basescu. Si nu de ieri, de astazi, ci de 8 ani, de cand nu am vrut sa ii subordonez trustul de presa pe care l-am fondat.

In consecinta, solicit celor care vor sa se razbune pentru o suspendare confirmata democratic prin votul a 87% dintre romanii care s-au prezentat la vot, sa aiba curajul de a se lupta cu mine, nu cu copiii mei.

Am un mesaj direct pentru acestia:

Dragii mei adversari,

Toata viata mi-am purtat singur razboaiele. De fiecare data am luptat deschis, anuntandu-mi public si transparent obiectivele. Spre deosebire de domnul Basescu, eu nu am lasat pe altii sa lupte in locul meu, nu m-am ascuns sub masa verde sau sub complicitati institutionale. Si nu o voi face nici acum.

Stiu ca legalitatea este ultima voastra grija, asa ca nu mai pierdeti vremea, nu o mai luati pe ocolite! Stiti cum ma numesc, nu mai lucrati prin interpusi! O tara intreaga v-a inteles deja intentiile.

Asadar, atacati-ma direct! Inteleg ca, daca Basescu a fost suspendat, Voiculescu trebuie anchetat!

Dar macar luptati deschis, nu hartuiti copiii!×
Subiecte în articol: Dan Voiculescu Partidul Conservator DNA
Parteneri
Horoscop 2 aprilie 2023. Gemenii trag lozul câştigător
x close