Dan Voiculescu: Nu vreau graţierea, nu am făcut nimic ilegal

de G.S.    |    05 Noi 2014   •   11:28
Dan Voiculescu scrie pe blogul său că nu aşteaptă graţierea din partea nimănui, într-un text intitulat "Demnitate". 
 
"Am Am auzit ca este in derulare o actiune pentru gratierea mea, la cererea cetatenilor. Apreciez gestul lor, le multumesc, dar ii rog sa nu o faca pentru ca nu am savarsit nimic ilegal. Decizia penala nr. 888/A/08.08.2014 este o decizie intemeiata pe motive politice. De altfel, la acest dosar nu exista niciun fel de probe directe sau indirecte impotriva mea."
 
Realizatorul emisiunii "Punctul de Întâlnire", Radu Tudor, a explicat, în direct la Antena 3, că abordarea lui Dan Voiculescu este una curajoasă.
 
"Eu recunosc că nu ştiu nimic despre această iniţiativă, dar nu mă surprinde. Am văzut sondaje de opinie în care peste 80% dintre respondenţi sunt de părere că această condamnare a fost politică. E curajoasă abordarea. Sunt două persoane care primesc acest sprijin din partea oamenilor pentru graţiere, e vorba de Gică Popescu şi Dan Voiculescu. Iată că, puşi în faţa acestei oferte, ei spun "Mulţumim, noi credem în justiţie, vrem să dovedim că această condamnare a fost în neregulă şi vom lupta pe toate căile legale până la capăt, până la CEDO", de unde România primeşte condamnări pe bandă rulantă pentru abuzurile săvârşite în sistemul judiciar".
 

Parteneri
x close