Antena 3 CNN Politică Dan Voiculescu: Răul nu e calea spre bine!

Dan Voiculescu: Răul nu e calea spre bine!

Dan Voiculescu: Răul nu e calea spre bine!
17 Iun 2011   •   16:52

Senatorul Dan Voiculescu a anunţat, într-un mesaj postat pe blogul personal, că Fundaţia pentru Apărarea Cetăţenilor Împotriva Abuzurilor Statului va oferi asistenţă juridică gratuită poliţiştilor, profesorilor şi tuturor celor ale căror drepturi au fost sau vor fi încălcate prin decizii administrative.

“Din pacate, estimarea mea initiala s-a confirmat: povestea cu reorganizarea administrativ-teritoriala este o diversiune, gandita sa acopere evenimente extrem de grave. Doar in ultimele zile au aparut 3 probleme majore:

1.    Profesorii au semnalat noi reduceri salariale.
2.    Guvernul a decis sa concendieze aproape 8000 de angajati ai Ministerului Administratiei si Internelor.
3.    Peste 2000 de absolventi ai Academiei de Politie au fost informati ca nu vor primi un loc de munca.

Suntem contemporani cu cel mai incompetent guvern din istoria moderna a Romaniei. Acest guvern darama totul, fara sa construiasca nimic,  nu stie sa investeasca eficient si nu poate atrage finantari europene. Comisia Europeana aloca anual, pentru membrii UE, 500 de milioane de euro pentru sprijinirea persoanelor afectate de criza, 18 state europene au solicitat aceste fonduri, Guvernul Boc nu a facut-o. In schimb, concediaza si taie salarii. 

Fundatia pentru Apararea Cetatenilor Impotriva Abuzurilor Statului  (FACIAS -021.335.01.48, 021.335.45.05,  [email protected],  www.facias.org) va oferi consiliere juridica gratuita politistilor, profesorilor si tuturor celor ale caror drepturi au fost sau vor fi incalcate prin decizii administrative. 
Concedierile colective si taierile de salarii nu asigura prosperitatea, ci amplifica saracia, iar saracia aduce mereu mai multa saracie. Raul nu e calea spre bine! Avem dreptul si obligatia de a reactiona, de a folosi toate mijloacele legale de care dispunem pentru a ne opune abuzului si a indeparta raul.”, scrie Dan Voiculescu.

×
Subiecte în articol: Dan Voiculescu FACIAS
Parteneri
Furtuna Renata a adus în România ploi torenţiale
x close